Πρώτο ραντεβού: 6 tips για να μην τα κάνεις… θάλασσα

Πρώτο ραντεβού. Είναι σίγουρα μια… δύσκολη υπόθεση. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τα κάνεις… θάλασσα! Όσο και να το θες και να ανυπομονείς, σίγουρα θα σε αγχώσει και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές αμηχανίας… Ακόμα και αν έχεις την τέλεια χημεία με τον άλλο…

Σε περίπτωση δε που το άγχος σας ξεπερνάει την… αδημονία να βρεθείτε μαζί στον ίδιο χώρο και να τα πείτε από κοντά μόνοι σας, τότε μπορεί το πρώτο ραντεβού να είναι και το τελευταίο σας ή να αποβεί πραγματικά καταστροφικό! Αν το ραντεβού σου ξεκινήσει στραβά, προτού το βάλεις στα πόδια από την ντροπή, μπορείς να έχεις στο νου σου τα παρακάτω, που θα σε… σώσουν!

Εκφράσου ελεύθερα: Πες ξεκάθαρα στο ραντεβού σου ότι αισθάνεσαι άβολα!

Μοιράσου το… πρόβλημά σου! Άλλωστε λογικά κι εκείνος αισθάνεται το ίδιο άβολα! Και πώς θα σπάσεις καλύτερα τον πάγο; Με το να μιλήσεις ξεκάθαρα! Να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει! Κάνε κανένα αστειάκι, για να ελαφρύνεις ακόμα περισσότερο το κλίμα!

Ξέχνα το τηλέφωνό σου για λίγο και συγκεντρώσου στη real life, στο “εδώ και τώρα”

Είναι πλέον ανακλαστικό. Με το που θα αισθανθείς άβολα, πιάνεις το τηλέφωνο στο χέρι και χαζεύεις Instagram, Facebook… Μην το κάνεις! Δεν θα το εκτιμήσει καθόλου ο άνθρωπος που έχεις απέναντί του αν αντί να του μιλάς, chat-άρεις με τις φίλες σου στο viber ή το Messenger!

Κάν’ του κάποιες ερωτήσεις για να μάθεις πράγματα γι’ αυτόν!

Για να βγεις ραντεβού μαζί του, σίγουρα κάτι σε τράβηξε πάνω του. Αν είσαι ερωτευμένη μαζί του, έχεις δει πολλά πράγματα που να σου αρέσουν και σίγουρα θέλεις να μάθεις τα πάντα γι’ αυτόν! Για παράδειγμα τι μουσική ακούει, τι χόμπι έχει, τι ταινίες βλέπει… Και άλλα παρόμοια για να πιαστείς από κάπου και να πιάσετε συζήτηση!

randevou zeygari

Προσπάθησε να βρεις γιατί μέχρι τώρα το ραντεβού είναι μια… αποτυχία!

Ήταν κακή μέρα και για τους δυο σας; Ήσουν κουρασμένη και κανονικά έπρεπε να το ακυρώσεις; Ήταν ταραγμένος με κάτι που έγινε στο σπίτι και δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για… κοινωνικότητες; Ή απλώς δεν βλέπεις καθόλου χημεία μεταξύ σας; Προσπάθησε να το εντοπίσεις και να δεις ή να σκεφτείς αν… λύνεται το πρόβλημα!

Μην το βάζεις κάτω!

Αν το πρώτο ραντεβού δεν πήγε και τόσο καλά, αν τελικά τα κάνεις… θάλασσα,  αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τελείωσαν μεταξύ σας! Μην το βάζεις κάτω! Μπορεί το δεύτερο ή το τρίτο να πάνε εντελώς διαφορετικά! Αν δώσεις την ευκαιρία!…

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρώτο ραντεβού; 4 βήματα για να ξεμπλοκάρεις

Τι κάνεις αν δεν σε πάρει τηλέφωνο μετά το πρώτο ραντεβού;

Αυτό πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού, αν θες να υπάρξει δεύτερο

 

Σχετικά άρθρα