Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/07

Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή σήμερα και το συναίσθημα εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο από τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου! Προσοχή μόνο στα ψυχικά σκαμπανεβάσματα και στις συναισθηματικές πιέσεις, ιδίως από τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου, λόγω του Τετραγώνου Σελήνης-Πλούτωνα!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ μου, σε περιμένουν αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά, χωρίς να κολλάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες. Άλλωστε, μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ θετική.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε μου, θα συμβούν μερικά γεγονότα που θα σε προβληματίσουν ψυχικά. Ευτυχώς όμως, τελικά πάντα κάτι κάνεις και σώζεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Η έντονη δραστηριότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που σου έχουν δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις. Πέρνα αυτό το βράδυ χαλαρά και με δικά σου πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θέλεις, Δίδυμε, να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες κι είναι αυτές που περίμενες. Σήμερα όμως, καλύτερα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια γεγονότα, Καρκίνε μου, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις την πορεία σου, για να ρυθμίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, σε τομείς που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Η επικοινωνία σου (λόγω του Ερμή που είναι στο ζώδιό σου) θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Άρχισε σιγά – σιγά να βάζεις νέους στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σου σήμερα, Παρθένε, θα είναι πραγματικά καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα που μέχρι τώρα δεν προχωρούσαν. Ξεκινάει μια περίοδος, κατά την οποία θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Σήμερα, μείνε μακριά από υπερβολές και καταστάσεις που ίσως σε κουράσουν ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σου σήμερα, Ζυγέ μου, δε θα είναι και τόσο καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, διαφορετικά δε θα ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις κι οι οποίες είναι πάρα πολλές. Δείξε διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια μέρα γεμάτη με πάρα πολλές υποχρεώσεις, Σκορπιέ, για θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Απόφυγε πάντως να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί κι αν θέλεις να τα βάλεις όλα σε μια σειρά, φρόντισε να προγραμματιστείς. Ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος, που σήμερα θα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο οτιδήποτε σε απασχολήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις πολύ άγχος, Τοξότη μου, για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που είναι σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να αποφύγεις την τάση για υπερβολή και παράβλεψη λεπτομερειών. Αν δεις με θετικό τρόπο αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, θα βρεις πολύ καλούς τρόπους για να τ’ αντιμετωπίσεις. Απόφυγε να επηρεαστείς από προσωρινές καταστάσεις, στις οποίες ούτως ή άλλως μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις πλήρως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, Υδροχόε μου, προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις γύρω από άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο, σ’ εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη.

ΙΧΘΥΣ: Κάποια καλά γεγονότα που θα συμβούν, Ιχθύ, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις κατάλληλα τη θετικότητα σου, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχία κι ευόδωση των σχεδίων σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 19/07

Σχετικά άρθρα