Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 19/07

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου αυτό το βράδυ. Όμως, πρέπει να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση, γιατί δεν θα έχεις καλό τέλος. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, ψάξε να βρεις την αιτία για το τι γίνεται αυτή την περίοδο και μόλις ηρεμήσεις και χαλαρώσεις, θα δεις ότι όλος ο κόσμος θα είναι στα πόδια σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου αυτήν την Πέμπτη, θα είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και θα ξεκουραστείς αισθητά από τις έννοιες που σε ταλαιπωρούν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, θα μπουν στην ζωή σου καινούργια άτομα, που θα ξυπνήσουν τον ερωτισμό σου και θα βρεις και το κατάλληλο ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια και να προκαλέσεις άθελά σου ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σου. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη την ερωτική σου ευτυχία, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς και δεν θα χάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος πρέπει να προσέχεις στην συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου και θα έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Αν έχεις καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η σημερινή θετική όψη της ημέρας ευνοεί ιδιαίτερα τις ερωτικές πρωτοβουλίες. Κάνε την κίνησή σου προς το άτομο που σου αρέσει και δεν θα χάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν πάλι σε έχει κουράσει η μοναξιά σου, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που περιμένεις δεν θα αργήσει να εμφανιστεί.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα σε προβληματίσουν. Βρες το χρόνο να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια και απόφυγε πάση θυσία τις δυσάρεστες κουβέντες. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, κάνε λίγη υπομονή και κάτι καλό θα προκύψει σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σε παίρνει από κάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, αναζήτησε την παρέα του συντρόφου σου και συζήτησε μαζί του όλα όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Θα σου αποδείξει ότι είναι στο πλευρό σου και θα νιώσεις ασφαλής και ήρεμος. Εσύ που μπορεί να είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι, απόφυγε να υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς που μπορεί να υπάρξουν, γιατί έτσι θα παρεκκλίνεις από τον στόχο μίας πιθανής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ίσως παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου με τόσα που θα έχεις στο κεφάλι σου. Καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν χρειάζεται να κρατάς όλο σου τον ερωτισμό για τον εαυτό σου. Εκδήλωσε τον!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μάλλον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα σήμερα, καθώς τα άγχη από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς όσο χρειάζεται με τη σχέση σου. Προσπάθησε να αλλάξεις αυτή την ατμόσφαιρα και να κάνεις ευχάριστα πράγματα σήμερα με τον σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αν δεν ηρεμήσεις, δεν θα μπορέσεις να βάλεις σε μια καλή σειρά τη σχέση σου. Ο εκνευρισμός σου από όλα τα άλλα ζητήματα βγαίνουν στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Κυρίως αν δεν έχεις σχέση μην κάνεις κανένα τολμηρό εγχείρημα, που μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Με λίγα λόγια… απόλαυσε την μοναξιά σου!

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/07

Σχετικά άρθρα