Τροχαίο Κιλκίς: Αγωνία για την 30χρονη και το μωρό της – Οι γιατροί κάνουν έκκληση για αίμα

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η 30χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε μαζί με την 9χρονη κόρη της το πρωί της Δευτέρας σε τροχαίο στο Κιλκίς.

Η γυναίκα ήταν έγκυος και μετά από το τροχαίο γέννησε πρόωρα το μωρό της, το οποίο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Οι γιατροί μάλιστα έκαναν έκκληση για αίμα για τη νεαρή μητέρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στην Αιμοδοσία Κιλκίς, υπάρχει ανάγκη για αίμα 0 Ρέζους αρνητικό για την Μαρία Γκειβανίδου του Ζαχαρία.

Οι αιμοδότες μπορούν να πηγαίνουν από τις 09:00 – 13:00 στο Νοσοκομείο Κιλκίς και στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης για να δώσουν αίμα.

Το τροχαίο έγινε στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας. Το όχημα που οδηγούσε η γυναίκα για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά τόσο η ίδια, όσο και η 9χρονη κόρη της.

Οι γιατροί τονίζουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τη μητέρα και τα δύο της παιδιά.

Το χρονικό του ατυχήματος 

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 30χρονη έγκυος και στο οποίο επέβαινε η 9χρονη κόρη της, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς-Κιλκίς.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, ανέφερε ότι η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά. Αφού έγιναν οι εξετάσεις και η αξονική στο νοσοκομείο του Κιλκίς, η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο «Παπαγεωργίου».

Το μωράκι γεννήθηκε πρόωρα μετά το σφοδρό τροχαίο. Κρίσιμη είναι και η κατάσταση της 9χρονης αδελφούλας του που επέβαινε επίσης στο αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του «Ιπποκρατείου».

Με πληροφορίες από το star.gr και τον ANT1

Σχετικά άρθρα