Η νέα τάση στο σεξ που προκαλεί πολλαπλούς οργασμούς!

Στην αναζήτηση του «Άγιου Δισκοπότηρου» του σεξ, δηλαδή του οργασμού, οι γυναίκες μπαίνουν στη διαδικασία να αναζητήσουν καινούρια «κόλπα» και μεθόδους για να «τελειώσουν» όσο το δυνατόν εντονότερα και απολαυστικότερα.

Στο πλαίσιο αυτό, ανήκει και η τελευταία τρέλα στο σεξ, το λεγόμενο peegasm, που σημαίνει οργασμός δια μέσου της ούρησης. Σωστά; Όχι ακριβώς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με διάφορες μαρτυρίες γυναικών όταν κάνεις σεξ και θέλεις να ουρήσεις, όσο πιο πολύ κρατηθείς τόσο πιο έντονος θα είναι ο οργασμός σου.

Κι αυτό, διότι λόγω της ανάγκης για ούρηση, τα νεύρα του κόλπου είναι περισσότερο ερεθισμένα, άρα γίνεται πιο ευαίσθητος, με αποτέλεσμα να αιματώνεται πιο πολύ και η κλειτορίδα.

Γιατί το peegasm είναι επικίνδυνο;

Η πρακτική αυτή, δηλαδή το peegasm, αν και έχει κυκλοφορήσει σε διάφορα ερωτικά fora δεν επιβεβαιώνεται, αλλά επίσης δεν θεωρείται ιδιαίτερα καλή για την υγεία σου. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να τεθούν απέναντι στην εφαρμογή μιας τέτοιας πρακτικής η ούρηση βοηθάει να «καθαρίσει» ο οργανισμός και κατ’ επέκταση ο κόλπος σου από τα διάφορα μικρόβια. Επομένως, κρατώντας τα ούρα σου για πολλή ώρα κρατάς τα μικρόβια μέσα σου.

Επίσης, εάν αυτή η τακτική επαναληφθεί πολλές φορές τότε οι επιστήμονες κάνουν λόγο για αυξημένες πιθανότητες βλάβης στα νεφρά. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν από τη στιγμή που νιώθουμε την ανάγκη να ουρήσουμε πρέπει να πηγαίνουμε στην τουαλέτα εντός ενός τετάρτου το αργότερο.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους, για τους οποίους συνιστούν άλλες μεθόδους για να φτάσεις σε οργασμό, όπως είναι η επιμήκυνση των προκαταρκτικών που θα σε ερεθίσουν περισσότερο, αλλά και κάποιες στάσεις που κάνουν τη διείσδυση πιο βαθιά και πιο απολαυστική.

Με πληροφορίες από aufeminin.com

Σχετικά άρθρα