5 καλοκαιρινές φαντασιώσεις που πρέπει να… ξεχάσεις!

Το καλοκαίρι είναι πλέον για τα καλά στη ζωή μας, οι διακοπές πλησιάζουν και το σίγουρο είναι πώς οι σεξουαλικές φαντασιώσεις που θέλεις επιτέλους να πραγματοποιήσεις είναι πολλές και διάφορες.

Είτε σε σχέση είτε μόνη, η χαλαρότητα της εποχής, οι… καυτές θερμοκρασίες, αλλά και τα ταξίδια που μάλλον θα κάνεις σε νέους τόπους και προορισμούς σε εξιτάρουν και σε κάνουν να φαντασιώνεσαι πολλά και διάφορα.

Όμως, η πραγματικότητα είναι μάλλον διαφορετική και παρακάτω θα βρεις 5 βασικές φαντασιώσεις που καλό θα είναι να ΜΗΝ τις κάνεις.

Σεξ σε δημόσιες τουαλέτες

Όσο κι αν σε εξιτάρει η ιδέα να κάνεις σεξ σε τουαλέτες και μάλιστα δημόσιες καλό θα είναι να το ξεχάσεις! Κι αυτό, γιατί η καθαριότητα είναι σε αυτές τις περιπτώσεις μια μάλλον άγνωστη λέξη. Εάν, λοιπόν, δεν θέλεις να κολλήσεις κάποια ουρολοίμωξη σβήσε αυτή τη φαντασίωση από τη λίστα σου.

Σεξ στην παραλία

Εσύ μπορεί να φαντάζεσαι αχαλίνωτο σεξ στην παραλία, πάνω στην άμμο και κάτω από τα αστέρια. Δυστυχώς, όμως, θα σε απογοητεύσουμε αφού οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η άμμος περιέχει πολλά βακτηρίδια που μπορούν να οδηγήσουν σε μολύνσεις και μυκητιάσεις του κόλπου σου.

Σεξ μέσα στη θάλασσα

Η λίπανση του κόλπου στο πλαίσιο του σεξ στη θάλασσα είναι πολύ μειωμένη, κάτι που κάνει τη διείσδυση ιδιαίτερα επίπονη. Επίσης, οι μολύνσεις κι εδώ καραδοκούν…

Σεξ στην πισίνα

Το σεξ στην πισίνα απαγορεύεται λόγω του χλωρίου που περιέχεται στο νερό της και είναι δυνατόν να προκαλέσει μολύνσεις και ερεθισμούς στον κόλπο σου. Το πιο απλό που μπορείς να πάθεις είναι μια ουρολοίμωξη!

Σεξ με έναν άγνωστο

Όσο κι αν σε εξιτάρει η ιδέα το να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο είναι κάτι πολύ μα πολύ επικίνδυνο αναφορικά με τις πιθανότητες να κολλήσεις κάποιο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα (ΣΜΝ). Ειδικά, εφόσον πάνω στην… έξαψη της στιγμής, ξεχάσεις να βάλεις προφυλακτικό, θέτεις τον εαυτό σου και την υγεία σου σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

Σχετικά άρθρα