Ο Γ. Πρίντεζης εξομολογείται και συγκινεί: «Θα θυσίαζα τα πάντα για να τον έχω μαζί μου για 15 λεπτά»

Την καρδιά του άνοιξε ο Γιώργος Πρίντεζης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο eurohoops.net αφήνοντας μας να δούμε την πιο ευαίσθητη πλευρά του.

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού μίλησε με ειλικρίνεια και ευαισθησία για τη βαθιά αγάπη που είχε στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή σχεδόν πριν δυο χρόνια από καρκίνο. «Ήταν δύσκολο. Ήταν από τις χειρότερες μορφές καρκίνου. Ήταν ένα πεντάμηνο πάρα πολύ δύσκολο και για μένα και τη μητέρα μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να ήταν εδώ ο πατέρας μου και να έβλεπε την κορούλα μου που του μοιάζει κιόλας», αναφέρει αρχικά ενώ παράλληλα δήλωσε ευγνώμων για τη γυναίκα που παντρεύτηκε και στάθηκε δίπλα του σαν βράχος. «Είμαι τυχερός που γνώρισα ένα άνθρωπο σαν τη Στέλλα και με βοήθησε πολύ. Ποτέ δεν ξεπερνάς τέτοια πράγματα, μαθαίνεις να ζεις με αυτά και τα “παγώνεις” στο μυαλό σου», προσθέτει.

Όσο για το πόσο του λείπει ο μπαμπάς του και αν ο χρόνος μπορεί να επουλώσει τις πληγές, ο Γιώργος Πρίντεζης εξομολογείται: «Θα θυσίαζα τα πάντα για να τον έχω μαζί μου για 15 λεπτά, για ένα φαγητό. Θα θυσίαζα όχι μόνο τη καριέρα μου, αλλά τα πάντα για να τον έχω εδώ έστω για 10 λεπτά. Ακόμα και αν χρειαζόταν μετά να είμαι στα παγκάκια. Δυστυχώς, δεν γίνεται».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιώργος Πρίντεζης: Παντρεύτηκε ο… γόης των παρκέ-Παραλίγο τενίστας, ο “Πριντ” βίωσε την απόλυτη δόξα και μια τραγική απώλεια…

Σχετικά άρθρα