Εκατοντάδες γνωστοί στο τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr – Τα συγκινητικά λόγια του αδερφού του

Εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Μητρόπολη Αθηνών όπου αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη και συμπαραστάθηκαν στους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία ήταν παρών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο πρώην πρωθυπουργός κ.Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Νίκος Παππάς, ο Νίκος Φίλης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Δένδιας και ο Βασίλης Κικίλιας.

Επίσης, παρεβρέθηκε ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ο Μιχάλης Σάλλας, η Μαριάννα Λάτση συνοδευόμενη από τον γιο της Πάρη Κασιδόκωστα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης,  ο Δημήτρης Κοπελούζος, o Eυάγγελος Μυτιληναίος και εκατοντάδες  εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής, οικονομικής και πνευματικής ζωής του τόπου.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν επίσης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όπως επίσης και παλιοί αθλητές και προπονητές του Ολυμπιακού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Ο συγκινητικός Επικήδειος του αδερφού του, Κωνσταντίνου Κόκκαλη

«Γεννήθηκες πρόωρα έφυγες πρόωρα. Βιάστηκες να έρθεις στη ζωή και βιάστηκες να φύγεις. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς ακόμη και τη στιγμή της βάφτισης σου.

Δεν σταμάτησες να χαμογελάς. Ελπίζω να μας συγχωρέσεις που δεν μπορέσαμε να σε καταλάβουμε. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες για μας ο καλύτερος οδηγός

Όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε τα πάντα μαζί. Σήμερα καλούμαστε να σε αποχαιρετήσουμε αυτό δεν θα γίνει γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μας. Η μοίρα ξαφνικά σε παίρνει από κοντά μας. Εμείς θα σε έχουμε στο μυαλό μας να χαμογελάς.

https://www.youtube.com/watch?v=KjFG5YJ-pSM

Πηγή: topontiki.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη Jr: Απαρηγόρητοι οι γονείς του

Σωκράτης Κόκκαλης Junior: Έφυγε από τη ζωή ενώ ετοιμαζόταν για γαμπρός- Ο Ολυμπιακός , η σχέση του με τον σύζυγο της Δούκισσας και τα πεθερικά του που βρίσκονται στην φυλακή

 

 

 

Σχετικά άρθρα