Νομικού – Ματσούκα: Συντετριμμένες στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι και συγγενείς του Σωκράτη Κόκκαλη Junior, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών και σόκαρε το πανελλήνιο. Τόσο οι αγαπημένοι του γονείς, Σωκράτης Κόκκαλης και Ελένη Κόκκαλη, όσο και τα αδέρφια του, η σύντροφός του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, είπαν χθες στις Παρασκευή 20 Ιουλίου το «τελευταίο αντίο» στο νεαρό επιχειρηματία. Στις 11 το πρωί τελέστηκε, συγκεκριμένα, η εξόδιος ακολουθία από την Μητρόπολη Αθηνών.

Εκεί βρίσκονταν φυσικά Δημήτρης Θεοδωρίδης με την σύζυγό του, Δούκισσα Νομικού και ήταν και οι δυο τους συντετριμμένοι. Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης με τον εκλιπόντα μοιράζονταν την ίδια αγάπη για τον Ολυμπιακό, ενώ εργάζονταν και μαζί για αρκετά χρόνια στην ΠΑΕ. Πλέον, οι δύο άντρες συνδέονταν και με μία ισχυρή φιλία, αφού δεν ήταν λίγες και οι φορές που τους είχαν δει στις κερκίδες της ομάδας να παρακολουθούν μαζί κάποιον αγώνα. Συχνά μάλιστα, συνοδεύονταν και από τις συντρόφους τους, τη Δούκισσα Νομικού και τη Μαρία Τσούτσια, που είναι η κόρη του πρώην εκδότη, Γιώργου Τσούτσια και της γνωστής κοσμικογράφου, Αθηνάς Κασιμάτη, όπως έχουμε ξανα αναφέρει. Άλλωστε, οι τέσσερίς τους έκαναν και τα Καλοκαίρια πολλή παρέα, στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο, όπου και διατηρεί η οικογένεια Κόκκαλη την εξοχική της κατοικία. Δημήτρης και Σωκράτης είχαν λοιπόν μία σχέση πέρα από τους δεσμούς αίματος που τους ένωναν, με τους δυο τους να έχουν νοικιάσει και διαμερίσματα στο ίδιο κτίριο όταν σπούδαζαν στη Βοστόνη για να μπορούν να κάνουν παρέα, ενώ δεν σταματούσαν να πηγαίνουν μαζί σε όλα τα parties και τις εξορμήσεις τους.

https://www.youtube.com/watch?v=JMd4GPXMVZ8

Με την σειρά της, ήταν εκεί και η Δήμητρα Ματσούκα διακριτικά στο πλευρό του συντρόφου της, Πέτρου Κόκκαλη προκειμένου να του συμπαρασταθεί στην απώλεια του αδερφού του.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εκατοντάδες γνωστοί στο τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr – Τα συγκινητικά λόγια του αδερφού του

Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη Jr: Απαρηγόρητοι οι γονείς του

Κωνσταντίνος Κόκκαλης: Ο γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη – Οι επιχειρήσεις, ο γάμος με την “πριγκίπισσα” της ναυτιλίας και η απαγωγή του κουνιάδου του

Σωκράτης Κόκκαλης Junior: Έφυγε από τη ζωή ενώ ετοιμαζόταν για γαμπρός- Ο Ολυμπιακός , η σχέση του με τον σύζυγο της Δούκισσας και τα πεθερικά του που βρίσκονται στην φυλακή

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το πιο ρομαντικό φιλί από το γάμο της χρονιάς

Δούκισσα Νομικού, η Σταρ Ελλάς που μάγεψε το «γυαλί» και έκανε έναν παραμυθένιο γάμο

 

Σχετικά άρθρα