Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/07

ΚΡΙΟΣ: Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, Κριέ, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές καταστάσεις που σε φέρνουν πίσω στα σχέδιά σου. Μην κάνεις σκέψεις που σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο, που οι πλανήτες ευνοούν την επίτευξη των σκοπών σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σου, Ταύρε, θα είναι σήμερα ανεβασμένη κι αυτό θα οφείλεται σε ορισμένες ωραίες συγκυρίες. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν, σε ανανεώνουν και ξεκουράζουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουν για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων, που μάλλον έχεις το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα διακρίνεσαι σήμερα από οργανωτικό πνεύμα, Δίδυμε, και θα βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που κατά το παρελθόν σε άγχωναν. Οι αποδόσεις σου θα είναι υψηλές, η διάθεσή σου πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βλέπεις τις καταστάσεις με το δικό σου τρόπο, Καρκίνε μου, κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σε προβληματίζουν. Διανύεις περίοδο, κατά την οποία οι πλανήτες σ’ ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

ΛΕΩΝ: Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, Λέων, και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, απ’ όπου θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία σε θέματα επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε μου, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος, στην οποία θα λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, υπάρχει περίπτωση να δείχνεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες που έχεις, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ σε περιμένουν καινούργιες προκλήσεις, που θα σ’ οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Πρόσεξε μόνο, μήπως τα παραπάνω σε οδηγήσουν σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο δυναμισμός κι η εφευρετικότητά σου πάντως, θα είναι στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, ώστε να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου για τις καινούργιες καταστάσεις που έρχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχε έτοιμα σχέδια για το μέλλον σου, Αιγόκερε, και μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σήμερα, θα έχεις μεγάλη συναισθηματικότητα, αλλά οφείλεις να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Μην επιτρέψεις σε οποιονδήποτε να σου χαλάσει την ψυχολογία. Οι πλανήτες σ’ ευνοούν για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και ν’ απομακρύνεις οτιδήποτε σ’ ενοχλεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, Υδροχόε, κι άλλαξε τη διατροφή σου. Θα δεις, ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες κι ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά, κι επιτέλους θα ξεπεράσεις τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.

ΙΧΘΥΣ: Από σήμερα, Ιχθύ, βάλε στόχο ν’ αλλάξεις όλα αυτά που δε σου αρέσουν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, ώστε να τακτοποιήσεις εκείνα που μπορεί να σταματάνε τα σχέδια σου. Καλό είναι αυτό, αφού θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζεις να μιλάς στα δικά σου άτομα και να ζητάς τη βοήθειά τους.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 23/07

Σχετικά άρθρα