Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ με τις φήμες για τον θάνατο του συζύγου της!

Έξαλλη φέρεται να είναι η βασίλισσα Ελισάβετ από την ψευδή φήμη που έγινε viral στο Twitter, ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι νεκρός.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής η είδηση του υποτιθέμενου θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου είχε ήδη γίνει trending topic στο Twitter, με το τηλεφωνικό κέντρο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ να παίρνει φωτιά από δημοσιογράφους που αναρωτιόντουσαν αν οι φήμες ευσταθούν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να τηλεφώνησε στον σύζυγό της για να τον ρωτήσει πώς θα διαχειριστεί τις φήμες.

«Και οι δύο συμφώνησαν πως δεν υπήρχε κάτι που να μπορούν να κάνουν. Αλλά είναι πάρα πολύ ενοχλημένοι. Δεν είναι ωραίο να ακούει κανείς να σχολιάζουν την υγεία ή τον θάνατό σου ακόμα και αν έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που έγινε δείχνει ότι το διαδίκτυο μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο. Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πραγματικά έξαλλη για αυτό και πιστεύει ότι είναι ντροπιαστικό», δήλωσε πηγή από το παλάτι στην εφημερίδα Sun.

Η βασίλισσα Ελισάβετ απολαμβάνει τις διακοπές της στο Craigowen Lodge στο Balmoral, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος κάνει διακοπές στο Sandringham και θα πάει να βρει τη σύζυγό του σε δύο εβδομάδες.

Η πηγή μάλιστα από τα βασιλικά ανάκτορα τόνισε στην εφημερίδα ότι αν ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν πραγματικά άρρωστος, η βασίλισσα θα ήταν στο πλευρό του και θα διέκοπτε τις διακοπές της στην Σκοτία.

Επίσημα πάντως το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έκανε οποιαδήποτε δήλωσε για τις ψευδείς φήμες που διέσπειραν κάποιοι στο διαδίκτυο.

Σχετικά άρθρα