Σεξ με συνάδελφο: 5 συμβουλές για να ΜΗΝ το μετανιώσεις!

Είναι πολύ λογικό, εξαιτίας των πολλών ωρών που περνάς στο γραφείο ή γενικότερα στη δουλειά σου κάποια στιγμή να κάνεις σεξ με συνάδελφο, καθώς μπορεί να νιώσεις ερωτική έλξη για κάποιον από τους συναδέλφους σου.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει αν αισθάνεσαι ενοχές ή γενικότερα άβολα για αυτό, μιας και από τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή, αν όχι το πιο ωραίο είναι ο έρωτας και κατ’ επέκταση το σεξ.

Εφόσον λοιπόν αποφασίσεις να κάνεις σεξ μαζί του, καλό θα είναι να διαβάσεις παρακάτω και να προσέξεις πέντε βασικά σημεία για να μην το μετανιώσεις στη συνέχεια.

Βεβαιώσου ότι δεν είναι παντρεμένος

Μπορεί το να είναι σε γάμο ή σε σχέση να μην το θεωρείς σημαντικό, όμως καλό θα είναι να είσαι 100% σίγουρη ότι  άνθρωπος με τον οποίο σκοπεύεις να πέσεις στο κρεβάτι μαζί του δεν είναι κάποια άλλης. Κι αυτό, γιατί το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες είναι μια εξαγριωμένη σύζυγος ή φιλενάδα να φωνάζει μέσα στο γραφείο σου ότι «της έφαγες τον άνδρα»!

Πάρε προφυλάξεις

Σε καμία των περιπτώσεων μην ξεχάσεις τα προφυλακτικά. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θέλεις να κολλήσεις κάποιο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα (βλ. ΣΜΝ) ή να έχεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Για αυτό… προσοχή!

Ξεκαθάρισε από την αρχή

Καλό θα είναι, μιας και βρίσκεστε και θα βρίσκεστε στον ίδιο χώρο εργασίας και μετά το σεξ, να έχεις ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλεις από αυτόν και φυσικά να το έχεις ενημερώσει. Εάν δηλαδή επιθυμείς απλά μια ερωτική περιπέτεια ή κάτι πιο μόνιμο. Αυτό θα βοηθήσει και τους δυο σας να μην υπάρχουν άβολες στιγμές μετά το σεξ που θα κάνετε στον εργασιακό χώρο.

Όχι φωτογραφίες και βίντεο

Σε καμία περίπτωση μην τον αφήσεις να σε τραβήξει βίντεο ή να σε βγάλει φωτογραφία την ώρα που κάνετε σεξ ή χωρίς τα ρούχα σου. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρη αν ο άνθρωπος αυτός δεν θα το εκμεταλλευτεί εκθέτοντάς σε και φέρνοντάς σε πολύ δύσκολη θέση. Τα παραδείγματα του παρελθόντος δεν είναι και λίγα…

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα