Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 24/07

ΚΡΙΟΣ: Οι καταστάσεις σήμερα, Κριέ, θα είναι πολύ καλές και θα απολαμβάνεις μεγάλη ηρεμία. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί μαζί σου και δεν έχεις να φοβηθείς το παραμικρό για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια, αφού από τώρα και στο εξής αρκετές καταστάσεις που ίσως καθυστερούσαν, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα, Ταύρε, θα είναι αρκετά θετική κι η διάθεσή σου θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Φρόντισε να δείξεις γενναιοδωρία σε δικά σου άτομα, που μάλλον έχουν την ανάγκη σου. Σε κάποια οικογενειακά θέματα, που ίσως σε προβληματίζουν, να ξέρεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σημερινή μέρα, Δίδυμε, ξεκινάει σε μια ατμόσφαιρα δυναμισμού και αποφασιστικότητας. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν θέματα, τα οποία στο παρελθόν καθυστερούσαν. Μην κάνεις όμως βιαστικές κινήσεις, στην προσπάθεια να δώσεις γρηγορότερες λύσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες, ώστε να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις, Καρκίνε μου, που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα και χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, αν θες να βγεις από το αδιέξοδο. Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν σου προκύψει. Θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα πετυχαίνεις τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με αποφασιστικότητα κι απόκτησε αυτά που θέλεις, ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και να μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος από τις διάφορες υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου. Οι πλανήτες θα είναι πολύ ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Η δυναμικότητα σου σήμερα θα είναι αναμφισβήτητη και θα καταπλήξεις τον περίγυρό σου!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, καλύτερα να μη δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, διαφορετικά στο μέλλον μπορεί να σου δημιουργηθεί πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα κι επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που θέλουν το καλό σου, μπορείς να πετύχεις αυτό που επιθυμείς. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ μου, κοίτα να περάσεις ήρεμα, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και δεν έχουν σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μίλησε με δικά σου άτομα, αφού η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε εξυψώσει ηθικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί μαζί σου, Τοξότη, και σε οδηγούν κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν πάνω σε θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν περίμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Μην πιέζεις τον εαυτό σου για να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία – θα σου κάνει πολύ καλό. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς μόνος να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, Υδροχόε μου, μπορεί σήμερα να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία. Ανήκεις όμως στα ζώδια που έχουν πολύ δυναμισμό κι αντιμετωπίζουν τις αναποδιές με τον καλύτερο τρόπο. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αφού οι ιδέες που έχεις θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

ΙΧΘΥΣ: Μη σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που θες να πετύχεις, Ιχθύ, αφού είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν πια περάσει κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Θα δεχτείς τον θαυμασμό των δικών σου ατόμων και θ’ αντλήσεις μεγάλη χαρά από αυτό.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 24/07

Σχετικά άρθρα