Τζορτζ Μάικλ: Αυτοκτονία ή φυσικά τα αίτια του θανάτου του; – Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση;

O Τζορτζ Μάικλ των μεγάλων pop στιγμών που εκτοξεύθηκε στο πάνθεον της διασημότητας ως ένας από το ντουέτο των Wham! στα 80s για να συνεχίσει τη σόλο καριέρα του με αναρίθμητες επιτυχίες, πέθανε σε ηλικία 53 ετών τα Χριστούγεννα του 2016 από φυσικά αίτια -ή αυτό γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Ο φιλάνθρωπος της βρετανικής ποπ που γεννήθηκε ως Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου πέθανε από φυσικά αίτια, ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής Darren Salter λίγο καιρό μετά το θάνατο του βάζοντας τέλος σε μια σειρά από υποθέσεις και φήμες που απασχόλησαν τα media μετά τον τραγικό επίλογο της ζωής του. Σύμφωνα με τον Salter ο Μάικλ έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ). Όμως ο φίλος του Μάικλ, ο Αυστραλός Φαντί Φαουάζ, έχει μια άλλη ιστορία για τις τελευταίες στιγμές του τραγουδιστή.

Όπως αποκαλύπτει η tabloid The Sun που δημοσίευσε την ηλεκτρονική αλληλογραφία του Φαουάζ ο Μάικλ πέθανε την παραμονή των Χριστουγέννων, στα γενέθλια της μητέρα του, και όχι ανήμερα όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Επιπλέον ο ίδιος αναφέρει ότι ο Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε μετά από πέντε απόπειρες να βάλει τέλος στη ζωή του.

“Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε τι έγινε την ημέρα των Χριστουγέννων” γράφει ο Φαουάζ. “Λοιπόν ο Τζορτζ πέθανε στα γενέθλια της της μητέρας του, οπότε αυτό ίσως αυτό απαντήσει σε κάποια ερωτήματα. Για να μην αναφέρω και πως χρειάστηκε πέντε απόπειρες για να καταφέρει να βάλει τέλος στη ζωή του. Νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία…” προσθέτει ο 45χρονος πρώην κομμωτής που βρήκε τον Μάικλ νεκρό στο σπίτι του.

“Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι λανθασμένοι και δεν επιβεβαιώνονται από την ιατροδικαστική έκθεση” απάντησε η οικογένεια του Μάικλ. “Είναι πολύ θλιβερό για την οικογένεια του Τζορτζ και τους φίλους του, που ήδη έχουν υποφέρει από την απώλειά του, να έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιου είδους ιστορίες” προσθέτει σε ανακοίνωση της.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα