Παιχνίδια με δονητή: Κάνει να μπει στην «πίσω πόρτα»;

Εάν είσαι καλή φίλη του αυνανισμού και γενικότερα του σεξ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχεις ασχοληθεί και με τον ερεθισμό του πρωκτού σου, μια από τις πλέον ερωτογενείς περιοχές του γυναικείου, κι όχι μόνο, σώματος.

Ένα πολύ καλό «εργαλείο» που επιτελεί τέλεια τον σκοπό αυτό, είναι και ο δονητής ένα από τα βασικότερα sex toys, τον οποίο αναμφίβολα έχεις μπει στον πειρασμό να βάλεις στην «πίσω πόρτα» σου, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Το ερώτημα, όμως, που προκύπτει είναι εάν κάνει να βάζεις τον δονητή στον πρωκτό σου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για μια απολύτως φυσιολογική δραστηριότητα, η οποία είναι και από τις πιο απολαυστικές για το σώμα σου, βοηθώντας σε να φτάσεις ακόμα και στον πολυπόθητο οργασμό.

Είναι σύνηθες να… τολμάει κανείς να βάζει είτε έναν δονητή ή άλλα ερωτικά βοηθήματα στον πρωκτό του, ώστε να νιώσει την απόλυτη ηδονή.

Τι να προσέξεις

Όπως κάθε σεξουαλική δραστηριότητα που ξεφεύγει λίγο από τα τετριμμένα θέλει φυσικά κάποια προσοχή, ώστε να μην έχεις απροσδόκητα συμβάντα που μπορεί να σου χαλάσουν το κέφι.

Πρώτον, πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις τι βάζεις στην «πίσω πόρτα» καθώς δεν είναι όλα τα αντικείμενα φτιαγμένα για να… μπαίνουν εκεί. Σίγουρα ο δονητής ενδείκνυται, όπως και μια πρωκτική σφήνα που είναι ιδανική για ένα τέτοιο σκοπό.

Η προσοχή είναι απαραίτητη, καθώς είναι πολύ εύκολο να τραυματίσεις την περιοχή του πρωκτού, μιας και δεν έχει τη φυσική λίπανση και την ελαστικότητα του κόλπου, οπότε και είναι πολύ πιθανό αν χρειαστείς ιατρική επέμβαση για το αφαιρέσεις από την συγκεκριμένη είσοδο.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, αν δεν το κάνεις ήδη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις άφθονο λιπαντικό, μειώνοντας έτσι και τον πόνο.

Μην ξεχνάς ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να απολυμάνεις καλά τον δονητή σου ή όποιο άλλο sex toy αποφασίσεις να βάλεις στο ερωτικό σου παιχνίδι, τόσο πριν όσο και μετά τη χρήση του.

Εάν πάλι, σφηνώσει τελικά κάτι στον πρωκτό σου μην ζοριστείς να το βγάλεις άμεσα, αλλά προσπάθησε να χαλαρώσεις. Σύμφωνα με τους ειδικούς οι μύες της περιοχής είναι αρκετά δυνατοί κι αν σφίγγεσαι δεν θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα