Πώς θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου!

Μια από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη ανθρώπινη δραστηριότητα είναι το σεξ. Όσο κι αν δεν θέλουμε συχνά να το παραδεχτούμε το να κάνεις σεξ είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει αφού σε «γεμίζει» από όλες τις απόψεις, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Εάν, πάντως, θεωρείς ότι ναι μεν κάνεις καλό σεξ, αλλά μπορείς να το πας και ένα (τουλάχιστον) επίπεδο παραπάνω, διάβασε το κείμενο που ακολουθείς για να κάνεις κυριολεκτικά το καλύτερο σεξ της ζωής σου, ακολουθώντας μερικές απλές και εύκολες στην εφαρμογή τους συμβουλές.

Χαλάρωσε

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι μύες του κόλπου – όσο κι αν δεν τους το… έχεις – μπορεί να γίνουν πολύ μα πολύ δυνατοί. Εάν λοιπόν, είσαι αγχωμένη πριν την επαφή και δεν μπορείς να χαλαρώσεις, ο κόλπος σου από αντίδραση θα είναι σφιχτός και δεν θα σε βοηθήσει να έχεις τον οργασμό που τόσο επιθυμείς. Σε αυτό πιο παρατεταμένα προκαταρκτικά είναι σίγουρο ότι θα σε βοηθήσουν.

Επικοινώνησε

Μην διστάζεις να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα ερωτικά πράγματα σκέφτεσαι. Μίλα στον παρτενέρ σου και βοήθησέ τον να καταλάβει τι σου αρέσει πολύ και τι όχι και τόσο πολύ. Ξεπέρασε το άγχος σου και καθοδήγησέ τον ώστε να ζήσετε μαζί ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής.

Ζήσε τη φαντασίωση

Όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι κι εσύ είναι σίγουρο ότι έχεις τις δικές σου φαντασιώσεις. Μην χάνεις άλλον χρόνο και πραγματοποίησέ τις. Βάλε τον σύντροφό σου στο ερωτικό αυτό παιχνίδι και το σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσετε και οι δύο.

Sex toys

Ναι, είναι κι αυτά μέρος του… σχεδίου. Όπως τα παιδιά χαίρονται να παίζουν με τα παιχνίδια τους, έτσι κι εσύ μπορείς να περάσεις ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης με κάποιον δονητή, μια πρωκτική σφήνα ή και με πιο απλά πράγματα , όπως χειροπέδες και ερωτικό μαστίγιο.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα