Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/07

Ανάδρομος Ερμής στο Λιοντάρι από σήμερα και εκτός από τις αναποδιές σε επαφές και μετακινήσεις που θα έχουν οι Σταθεροί του 3ου δεκαημέρου, μηνύματα από άτομα του παρελθόντος μπορούν να περιμένουν, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι δυνάμεις σου είναι λίγο πεσμένες και πως λείπει η στήριξη που θέλεις. Καλό είναι ν’ αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου, αφού τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπαίνεις σε μια περίοδο, Ταύρε, που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία κι αρκετή δυναμικότητα. Όπως φαίνεται, από σήμερα τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Πρώτιστο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι κι η στάση που θ’ ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Σήμερα, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, φρόντισε να έχεις παραπάνω διαλλακτικότητα, αφού θα υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Καλά θα κάνεις, Δίδυμέ μου, ν’ αρχίσεις να σκέφτεσαι, πως πρέπει να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα έρθουν κάποιες καθυστερήσεις που θα σ’ εκνευρίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, Καρκίνε, πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις. Καλό είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε κάθε τι που ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα, αλλά οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις εκ νέου.

ΛΕΩΝ: Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιό σου, Λέων. Άφησε να δράσουν οι θετικές τους επιρροές, που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι, ότι τελικά θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Σήμερα, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα έρθει μια μικρή ασυνεννοησία. Κάποια φιλικά σου πρόσωπα θα ζητήσουν τη βοήθεια σου, την οποία θα προσφέρεις απλόχερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα κυλήσει πολύ καλά, Παρθένε, και με αρκετή αισιοδοξία. Με το δυναμισμό που έχεις, θα πετύχεις πράγματα, που στον παρελθόν παρέμεναν άπιαστα. Σήμερα, μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε σκεφτείς, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, αφού ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει καθυστερήσεις. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η διπλωματικότητά σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις πάρα πολλά, στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με ρεαλισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινάει μια περίοδος, Σκορπιέ, κατά την οποία απρόσμενα νέα θα σου φτιάχνουν τη διάθεση. Οι λύσεις που αναζητάς, έρχονται η μία πίσω από την άλλη και σε πιάνει μια επιθυμία, να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους σου. Σήμερα, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα με το περιβάλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη μου, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα είναι μια μέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους, και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, απόφυγε ανθρώπους που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δε χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένα. Μίλησε με δικά σου άτομα, για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τα προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα μέσα σου τον τελευταίο καιρό, που πρέπει να εξωτερικεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι σ’ ένα γενικότερο εκνευρισμό, Υδροχόε μου, που σ’ εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Σήμερα, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, ενώ αν εκδηλώσεις το δυναμισμό που έχεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρνα το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του, αφού, το ξέρεις καλά, έχεις ήδη καταφέρει πάρα πολλά. Απόφυγε να απομονώνεσαι, όταν προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 26/07

Σχετικά άρθρα