Κατέστρεψαν το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο Χόλιγουντ

Μήνυμα απειλής κατά του Αμερικανού προέδρου ή κάποιο συγκυριακό ξέσπασμα ενός πολίτη; Άγνωστος βανδάλισε -ξανά- το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο Χόλιγουντ, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές ασφαλείας.

Είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, που το αστέρι του Αμερικανού προέδρου καταστρέφεται. Στην προκειμένη περίπτωση, ένας άγνωστος -μέχρι στιγμής= χρησιμοποίησε μία αξίνα και έσκαψε -κυριολεκτικά- το αστέρι του ρεπουμπλικανού προέδρου. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο άγνωστος άντρας είχε κρύψει την αξίνα σε μία θήκη κιθάρας, την οποία άνοιξε και… έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Το 2016, ο James Ottis είχε χρησιμοποιήσει βαριοπούλα και καλέμι, καταστρέφοντας το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ, λίγες εβδομάδες πριν την εκλογή του ρεπουμπλικανού προέδρου. Ο Ότις καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης και 20 ημέρες παροχής κοινωνικής εργασιας για βανδαλισμό, ενώ του επιβλήθηκε 4.000 δολάρια πρόστιμο.

Τότε, ο Ότις είχε δηλώσει ότι δεν είχε πρόθεση να καταστρέψει το αστέρι του Τραμπ, αλλά να το… κλέψει και να το πουλήσει, ώστε να δώσει τα χρήματα στις 11 γυναίκες που… μεγάλωσαν τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ.


Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα