Η στάση που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι!

Εφόσον ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που δεν διστάζουν να πειραματιστούν στο σεξ και να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα, τότε θα βρεις το παρακάτω κείμενο ιδιαιτέρα ενδιαφέρον.

Κι αυτό, γιατί εδώ θα ανακαλύψεις ποια είναι η μια και μοναδική στάση που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι για να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής ηδονής και έντονους οργασμούς.

Ποια είναι;

Η στάση λοιπόν για την οποία μιλάμε δεν είναι άλλη από τη στάση «κοχύλι». Εάν η ονομασία της σε παραπέμπει σε κάτι το εξωτικό, έχεις απόλυτο δίκιο καθώς διαβάζοντας την περιγραφή της και το ακριβώς πρέπει να κάνεις για να φέρεις σε πέρας άλλη μια επικίνδυνη… σεξουαλική αποστολή, θα αντιληφθείς ότι το μυστήριο που κρύβει παραπέμπει σε κάτι το εξωτικό, σε κάτι το διαφορετικό.

Πώς θα την κάνεις;

Φυσικά και χρειάζεσαι έναν παρτενέρ για κάνεις τη στάση «κοχύλι». Αυτό που πρέπει να κάνει εκείνος είναι να καθίσει στο κρεβάτι σας ή σε όποια άλλη επίπεδη επιφάνεια μπορεί με τον κορμό το όρθιο και τα πόδια του λυγισμένα και πλαγιασμένα, δημιουργώντας ένα άνοιγμα.

Εσύ κάθεσαι στο άνοιγμα αυτό, έχοντας περάσει τα ανοιχτά σου πόδια δεξιά και αριστερά του. Προσοχή! Στηρίζεσαι στις φτέρνες σου, κάτι που γίνεται για να μπορείς να ανεβοκατεβαίνεις στο πέος του καλού σου.

Στη συνέχεια τον αγκαλιάζεις από το σβέρκο και κάνεις βαθύ κάθισμα μέχρι το μόριό του να διεισδύσει στον κόλπο σου.

Το σχήμα που θα έχετε πάρει θυμίζει το κοχύλι του στρειδιού, όταν εισέρχεται ο κόκκος της άμμου προκειμένου να δημιουργηθεί το μαργαριτάρι. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να τη συναντήσετε και με αυτή την ονομασία.

Τα οφέλη της στάσης

Ο οργασμός σου είναι εγγυημένος στη στάση αυτή, αφού ούσα από πάνω ελέγχεις την ένταση και το βάθος της διείσδυσης.

Προσοχή! Μην ξεχαστείς και αρχίσεις να χοροπηδάς στο πέος του καλού σου διότι είναι πολύ εύκολο να τραυματιστεί με κάταγμα πέους. Επίσης, μην ξεχάσεις το προφυλακτικό. ΣΜΝ και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη παραμονεύουν.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα