Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 27/07

Και οι καυγάδες καλά κρατούν! Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη μαζί με Ολική Έκλειψη Σελήνης σήμερα στον Υδροχόο και ξεσπάσματα, ρήξεις, συγκρούσεις και λάθη λόγω παρορμητικότητας και εγωισμού, θα έχουν τα Σταθερά Ζώδια του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ μου, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα υπάρχει εκνευρισμός. Μη δείχνεις δογματισμό, διότι θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό είναι μερικές φορές ν’ ακούς τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για ν’ αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, χρήσιμο είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Να θυμάσαι, Ταύρε μου, πως όταν βιάζεσαι και κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γίνονται λάθη και οι εξελίξεις τελικά δεν έρχονται όπως θέλεις. Σήμερα, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, έχε πλήρες πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι, αλλά κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σ’ έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις, Δίδυμε, για να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, αφού η ρουτίνα σ’ έχει κουράσει πολύ. Σήμερα, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα. Η διάθεσή σου όμως θα είναι πολύ καλή, οπότε φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα μπεις σε διαδικασίες ν’ ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα, που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις πάντως, ότι μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική κι οι καταστάσεις θα πηγαίνουν απ’ το καλό στο καλύτερο.

ΛΕΩΝ: Θα έχεις έντονο δυναμισμό, Λέων, και θα ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Σήμερα, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώσουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου και μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί. Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα ασχοληθείς με την οικογένειά σου και θα λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και ν’ ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα νιώσεις αρκετή κούραση από διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι πίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μη νευριάζεις, ειδικά με το φιλικό σου περιβάλλον, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις, που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, και κάποια γεγονότα που θα φέρει, θα σε κάνουν να έχεις πολύ εκνευρισμό και άγχος για καταστάσεις, οι οποίες δε θα έπρεπε να σε πιέζουν. Σήμερα, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αφού θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσχέρειες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου «θέλω», φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Ξεκίνα από σήμερα και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα μπεις σε διαδικασίες να δεις το περιβάλλον σου και τι σου προσφέρει αυτό. Η δυναμικότητα που έχεις, είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα ζητήματα που σε αγχώνουν κι εκνευρίζουν, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να χαλαρώνεις όταν χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο, σε προειδοποιεί να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν κι έχει να κάνει με την αυτοεκτίμησή σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες, που πρέπει να υιοθετήσεις, είτε για γεγονότα που συνέβησαν παλαιότερα, εσύ πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου, αφού μόνη της η διαίσθησή σου δε φτάνει. Αυτή τη στιγμή, μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι εξελίξεις που θα έχεις σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη, θα είναι πολύ καλές, αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις, καθώς γίνονται και μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις το παραμικρό σήμερα. Άφησε τις καταστάσεις να δείξουν από μόνες τους, αφού θα έχεις εκνευρισμό και μπορεί να έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε σταδιακά την κατάσταση στα χέρια σου και σε βεβαιώνω, ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να βελτιώσεις καταστάσεις, που ακόμη μπορεί να σε προβληματίζουν. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως, για άλλη μια φορά θα προβληματιστείς σε σχέση με τον εαυτό σου και αν είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Σε διαβεβαιώνω πάντως, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει, θα σε οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 27/07

Σχετικά άρθρα