Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 28/07

Πάθος, έρωτας, μοιραίες αγάπες και το καλοκαίρι σήμερα γίνεται πιο καυτό από ποτέ και όλα αυτά με γεμάτο πορτοφόλι! Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν στο έπακρο εύνοια σε έρωτα και χρήμα!

ΚΡΙΟΣ: Απόφυγε σήμερα, Κριέ, πρόσωπα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά δικά σου θέματα και δε χρειάζεται να φορτώνεσαι ξένες σκοτούρες. Μίλησε μόνο με πραγματικά δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει, καθώς είσαι σε μια περίοδο που θα αντιμετωπίζεις τις αναποδιές με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινάει μια περίοδος, Ταύρε, στην οποία θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε άμεσα να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, οπότε ξεκίνα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι αλλαγές που θα έρχονται αυτό το διάστημα, Δίδυμε, θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα δημιουργούν μεγάλη χαρά. Μην αφήσεις όμως φιλικές σχέσεις να καταστραφούν λόγω αδιαφορίας. Προσπάθησε επίσης να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα, το οποίο υπάρχει σε συζητήσεις που κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περίοδος, Καρκίνε, με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά απ’ αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σ’ εκνεύριζαν. Είσαι σε θέση πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες, για να ξανακερδίσεις πράγματα που θέλεις.

ΛΕΩΝ: Οι εξελίξεις γύρω σου, Λέων, είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να είσαι σ’ ετοιμότητα για να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις, ότι έφτασε ο καιρός ν’ ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, ενώ πρέπει να καταλάβεις, ότι έχεις πετύχει πάρα πολλά και δε χρειάζεται να κάνεις σκέψεις που σε στενοχωρούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, ρίξε τους τόνους και μη φτάσεις κάποιες συζητήσεις στα άκρα. Προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δε σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας, Ζυγέ. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Αν δεν κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις όσα επιδιώκεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων κι άλλωστε αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχει αρκετός προβληματισμός, Σκορπιέ μου, για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις όμως, αφού το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του αυτό τον καιρό. Έχεις μπει πάντως σε περίοδο, που οι θετικές αλλαγές θα σ’ ευχαριστούν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα πηγαίνουν πιο καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί αυτή την εποχή, Τοξότη, και θα σ’ ενισχύσουν στον αγώνα σου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Στο εξής, να είσαι σε ετοιμότητα για να απολαύσεις τις εξελίξεις που περίμενες εδώ και πολύ καιρό, πάνω σε κάποια θέματα, τα οποία σε απασχολούν έντονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πολύ άγχος που έχεις τον τελευταίο καιρό, Αιγόκερε, αρχίζει να φαίνεται, επηρεάζοντας τις σχέσεις σου, είτε στο πολύ κοντινό σου περιβάλλον, είτε στο φιλικό. Η πίεση σού δημιουργεί νεύρα μαζί με ανασφάλεια και το τελευταίο διάστημα δεν ευχαριστιέσαι και πολλά. Δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να περάσεις λίγες ευχάριστες στιγμές, χωρίς να σκέφτεσαι κάτι; Στην πραγματικότητα, τα πράγματα έχουν έρθει εκεί που θέλεις εσύ κι οδεύεις προς την επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, πρέπει να εξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ασήμαντες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, αφού δε σου κάνουν καθόλου καλό. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα όσο πιο ευχάριστα μπορείς, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ: Τα ευχάριστα γεγονότα, Ιχθύ, θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Θα ακούσεις όμως κάποια λόγια που δε θα σου αρέσουν. Μην τα βάλεις με άτομα που μπορεί να μη φταίνε σε κάτι. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και σε βεβαιώνω, ότι όλα θα πάνε καλύτερα από όσο περιμένεις.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα