Ποια είναι η μία και μοναδική συνήθεια που όλοι έχουν στο σεξ;

Κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις κι εσύ στην ευρύτατη κατηγορία των σεξουαλικά ενεργών γυναικών που απολαμβάνουν να κάνουν έρωτα με τον σύντροφό τους όσο τίποτα άλλο. Και εδώ που τα λέμε πολύ καλά κάνεις.

Από τις ωραιότερες ανθρώπινες δραστηριότητες είναι και το σεξ, με πολλές και διάφορες συνήθειες στο πλαίσιό του να χαρακτηρίζουν κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Ποια είναι όμως η μία και μοναδική συνήθεια που έχουν όλοι στο σεξ;

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα αποδείχθηκε ότι 1 στους δέκα, άνδρας ή γυναίκα, μεταξύ των ηλικιών 18 – 34 συνηθίζει να τσεκάρει το κινητό του/της κατά τη διάρκεια του σεξ!

Φυσικά, δεν αναφερόμαστε σε συνεχή επαφή με το κινητό, αλλά στιγμιαία ενημέρωση των εισερχομένων κατά τα διαλείμματα ή όταν ο σύντροφος δεν μπορεί να δει τι ακριβώς κάνουμε.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, η (σ)εξάρτηση αυτή από το κινητό απαντάται στις γενιές που προαναφέραμε, οπότε και το να κοιτάς το κινητό σου στη διάρκεια του σεξ μάλλον δικαιολογείται, μέχρις ενός βαθμού.

Οι επιστήμονες πάντως επισημαίνουν ότι καλό θα είναι να μην ασχολείσαι τόσο με το κινητό σου γιατί έχει αρνητικά αποτελέσματα στην επίτευξη του στόχου σου, που δεν είναι άλλος από το να έχεις οργασμό.

Καλή διασκέδαση!

Σχετικά άρθρα