Γυναικεία εκσπερμάτωση: Οδηγίες για την πετύχεις!

Είναι πολύ πιθανό να έχεις διαβάσει ή να έχεις ακούσει πολλά και διάφορα για τη γυναικεία εκσπερμάτωση ή αλλιώς γνωστή και ως squirting. Εάν, πάντως, δεν ανήκεις προς το παρόν τουλάχιστον στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που δεν την έχουν πετύχει, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Με τον όρο squirting αναφερόμαστε στην εκτόξευση υγρών από το αιδοίο σου, όπως ακριβώς εκσπερματώνει και ο άνδρας. Φαντάσου ένα μικρό σιντριβάνι από άοσμα και άχρωμα υγρά που πετάγονται σαν πίδακας.

Πρώτον, διότι σύμφωνα με τους ειδικούς η γυναικεία εκσπερμάτωση ή squirting είναι κάτι που δεν συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες, αλλά και σε αυτές που συμβαίνει δεν τυχαίνει κάθε φορά που κάνουν σεξ να κάνουν και squirting.

Δεύτερον, φροντίσαμε να σου βρούμε μερικές απλά και χρήσιμες συμβουλές, ώστε να κάνεις squirting έστω και μια φορά για να σου φύγει ο… καημός.

Βάλε πετσέτες

Η πρώτη συμβουλή είναι μάλλον πρακτική καθώς αφορά την περίπτωση που πετύχεις την γυναικεία εκσπερμάτωση. Επειδή τα υγρά που πετάγονται σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί αν λερώσουν τα σεντόνια σου, καλό θα είναι να έχεις στρώσει μερικές πετσέτες από κάτω για να τα απορροφήσουν.

Χαλάρωσε

Επειδή το καλό πράγμα αργεί να γίνει, θέλει χρόνο και ηρεμία. Δεν χρειάζεται να είσαι αγχωμένη αφού αυτά τα πράγματα έρχονται φυσικά και από μόνα τους. Ηρέμησε, χαλάρωσε το σώμα σου και τους μυς σου και σιγά σιγά θα φτάσεις στον στόχο σου.

Ασχολήσου με την κλειτορίδα

Καλό θα είναι για να κάνεις squirting να επικεντρωθείς στην κλειτορίδα σου. Ερεθίζοντάς τη όσο πιο πολύ γίνεται βοηθά να συγκεντρωθεί περισσότερο αίμα στην συγκεκριμένη περιοχή οπότε και το Σημείο G σου ερεθίζεται περισσότερο.

Πίεσε το Σημείο G

Εφόσον ερεθίσεις την κλειτορίδα σου πολύ, τότε με το δάχτυλό σου άσκησε πίεση στο Σημείο G σου, Πρόκειται για το σημείο ανάμεσα στον κόλπο και τον τράχηλο σου, το οποίο και θα καταλάβεις από την «ανώμαλη» επιφάνεια του. Προσοχή! Η πίεση που πρέπει να ασκήσεις να μην είναι στιγμιαία αλλά διαρκής για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βάλε δονητή

Κάθε sex toy και ειδικά ένας δονητής είναι ευπρόσδεκτο για να κάνεις squirting. Μην διστάσεις να τον χρησιμοποιήσεις αφού τον απολυμάνεις καλά.

Μην αγχώνεσαι για την ούρηση

Είναι πολύ πιθανό όταν θα κοντεύεις να κάνεις squirting να νομίζεις ότι θέλεις να ουρήσεις. Μην αγχώνεσαι καθόλου. Αφέσου και άσε τα υγρά σου να πεταχτούν έξω από το αιδοίο σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com  

Σχετικά άρθρα