«Κρατούν όμηρο τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Όσο για το διοικητικό, είναι πολύ θετικό που υπάρχει ένας ιδιοκτήτης που αποδεδειγμένα έχει φέρει ρευστότητα στον σύλλογο, και έχει λύσει πάρα πολλά προβλήματα, μένει να δούμε το πώς θα στηθεί η ομάδα.

Είναι κάτι πάρα πολύ θετικό που υπάρχει ένα άνθρωπος σαν τον Σαββίδη .Από εκεί και πέρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση άμα δεν θέλουμε να δούμε την χρονιά που κάναμε φέτος. Όσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι σίγουρη η 2η θέση με το υπάρχον υλικό αλλά με αυτό το υλικό δύσκολα να χτυπήσεις την πρώτη θέση. Και εκτός από το πρωτάθλημα, άμα δεν ενισχυθείς ουσιαστικά δεν έχεις καμία ελπίδα ούτε στην Ευρώπη.

Έχουν γίνει πολλά χτυπήματα στον σύλλογο, η εσωτερική διαμάχη που υπήρχε έκανε κακό στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να επουλωθούν οι πληγές και να προχωρήσουμε. Άμα θέλουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο, πρέπει να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά και να κοιτάξουμε μπροστά. Άμα κοιτάζουμε προς τα πίσω, πίσω θα πάμε».

Για τον Στέφενς:
«Το “μπακράουντ” του συγκεκριμένου προπονητή μιλάει από μόνο του, το μόνο που μένει είναι να δούμε και την δουλειά του. Καλό θα είναι να γίνει μια ενίσχυση στον κορμό, χρειάζεται έναν ποιοτικό παίκτη που θα κάνει διαφορά. Πάντως μέχρι τώρα δεν βλέπουμε μεγάλη διαφορά»,

Απολογισμός Σαββίδη:
«Είναι σωτήριο ότι μπήκαν όλα αυτά τα χρήματα και έκλεισαν και κλείνουν πάρα πολλές τρύπες. Τα χρήματα αυτά δεν θα μπορούσαν να βρεθούν από αλλού. Από εκεί και πέρα θέλει προσεχτικές κινήσεις και όλα θα πάνε καλά».

Για την υπόθεση των χρεών:
«Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να κρατιέται όμηρος για τα χρέη ενώ τα λεφτά υπάρχουν. Υπάρχει αυτή η ρευστότητα, γίνεται η πρόταση να πληρωθούν και ξαφνικά αυτοί που καίγονται για τα χρήματα δεν έρχονται να τα πάρουν»

 

ΠΗΓΗ SPORTDOG.GR

Σχετικά άρθρα