Σοκ στο Μεξικό: Πυροβόλησε τη γυναίκα του ενώ θήλαζε

Ένας 26χρονος άνδρας στο Μεξικό δολοφόνησε εν ψυχρώ τη γυναίκα του που εκείνη τη στιγμή θήλαζε τον εννέα μηνών γιο τους, επειδή είχε εξοργιστεί που αργούσε να ετοιμαστεί για να βγουν έξω.

Ο Gabriel Hernandez, όπως αναφέρεται στη Daily Mail, πυροβόλησε δύο φορές τη σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Hortencia Balcanzar. Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος μαζί με το μωρό, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Οι γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς, κάλεσαν τις αρχές αλλά ο 26χρονος δολοφόνος πρόλαβε να διαφύγει. Ακόμη δεν έχουν βρεθεί ίχνη του.

«Δεν μπόρεσα να την υπερασπιστώ γιατί δεν είχα δει πως είχε πάνω του όπλο. Έφυγα τρέχοντας και την άκουσα να μου φωνάζει “μαμά”» δήλωσε συντετριμμένη και απογοητευμένη η μητέρα της άτυχης Hortencia.

Οι γείτονες του πρώην ζευγαριού, έχουν κάνει λόγο σε διάφορα διεθνή μέσα για χρόνια κακοποίηση από τον Gabriel. Συγκεκριμένα, άνθρωποι που είχαν έρθει κοντά με την Hortencia ανέφεραν πως ο άνδρας της συνήθιζε να τη χτυπάει με καλώδια και στο παρελθόν την είχε απειλήσει και με όπλο.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα