«Παλιοσειρά» ο Μήτρογλου, σταθερή αξία ο Κοντρέρας

O Κώστας Μήτρογλου είναι αυτήν την στιγμή ο πιο… παλιός στο ρόστερ του Ολυμπιακού καθώς είναι στην πρώτη ομάδα από το 2007. Κερδίζει διαρκώς πόντους ο σταθερά αξιόπιστος στην προετοιμασία Πάμπλο Κοντρέρας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

 

Το 2007 πρωτοέπιασε… Λιμάνι. Έκτοτε έχει δοθεί δανεικός σε Ατρόμητο και Πανιώνιο ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το ότι είναι «παλιοσειρά» στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον Κώστα Μήτρογλου που φέτος θα είναι όπως φαίνεται ο βασικός επιθετικός των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο διεθνής φορ ξέρει πολύ καλά πως είναι η μεγάλη του ευκαιρία και είναι διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να βάλει αρκετά γκολ και να συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία των πρωταθλητών σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Στον αντίποδα υπάρχει ο Πάμπλο Κοντρέρας που βγάζει πολύ μεγάλη σοβαρότητα έως τώρα στην προετοιμασία. Ο Χιλιανός διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει παρουσιάσει θετικά δείγματα γραφής και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τον Μίτσελ. Ο έμπειρος στόπερ βάζει υποψηφιότητα για μία θέση βασικού μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ειδικά από την στιγμή που ίσως αποχωρήσει από την ομάδα ένας εκ των Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα θα έχει ακόμα πιο σαφές προβάδισμα.

Κατά τα άλλα ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας θέλει φέτος να συνδυάσει στην βασική τους ενδεκάδα τα νιάτα με την εμπειρία. Επιζητά να έχει σε όλες τις γραμμές και πεπειραμένους και νέους σε ηλικία παίκτες προκειμένου να γίνει ένα δυνατό… μείγμα στον αγωνιστικό χώρο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μίτσελ περιμένει πως έως τις αρχές Αυγούστου το αργότερο η ομάδα του Ολυμπιακού θα είναι στο επίπεδο που θέλει και οραματίζεται ο ίδιος.

ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα