Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Αττική

Νέα σφοδρή καταιγίδα «χτυπά» την Αττική, με τον καιρό να θυμίζει κάθε άλλο παρά καλοκαίρι.

Όπως και χθες Σάββατο, ο αττικός ουρανός σκοτείνιασε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι. Ισχυρή βροχόπτωση έπληξε αρχικά τα βόρεια προάστεια ενώ τα φαινόμενα επεκτάθηκαν γρήγορα σε όλο το Λεκανοπέδιο.

Στη λεωφόρο Πατησίων οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

https://www.youtube.com/watch?v=-g45RgwcuDg

Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων δέχτηκε η Πυροσβεστική. Οι περιοχές που σημειώθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα είναι: Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Φιλοθέη καθώς και το κέντρο της Αθήνας.

Oι σταθμοί του μετρό Πανόρμου και Νομισματοκοπείου έκλεισαν για κάποιες ώρες ενώ το προαύλιο του νοσοκομείου Σωτηρία γέμισε νερά…

Σήμερα Κυριακή, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού θα επηρεαστούν κατά διαστήματα μέχρι αργά το απόγευμα η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ωρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Στερεά και η Πελοπόννησος

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με τα φαινόμενα τη Δευτέρα και την Τρίτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να επηρεάζουν πιθανόν τα ηπειρωτικά και κυρίως η Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

Πηγή: cnn.gr, protothema.gr

Σχετικά άρθρα