Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 30/07

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και την βοήθεια του. Αν η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η μέρα σου στέλνει πολύ θετική ενέργεια και μπορείς να περάσεις όμορφα σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, η ημέρα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάτι πολύ ενδιαφέρον, αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός για να το δεις και θετικός να το υποδεχτείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο, αγαπητέ Δίδυμε, και να δώσεις πολλά στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει πολύ καλύτερα μαζί σου και να σου το ανταποδώσει με την σειρά του. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να περιμένεις να συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σου είναι σε μια καλή μέρα και το όμορφο κλίμα σε βγάζει για λίγο από τον προβληματισμό και την ανασφάλεια. Απόλαυσε αυτή τη Δευτέρα και μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Ειδικά αν ακόμη είσαι ελεύθερος, μη χάνεις το κέφι σου και όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει… Γι’ αυτό πρόσεχε μην… πέσεις!

ΛΕΩΝ: Θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον άνθρωπό σου για την συμπεριφορά του και καλό θα ήταν να μην δώσεις άλλες αναβολές, αλλά να το επιχειρήσεις σήμερα. Εσύ που βιώνεις ερωτικές μοναξιές, μην το βάζεις κάτω και άδραξε αυτήν την ημέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το… αποπλανήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, θα νιώσεις προβληματισμό στα αισθηματικά σου απόψε. Αν καταφέρεις να κουβεντιάσεις σε χαμηλούς τόνους όλα όσα σε προβληματίζουν, τότε θα βρεις μαζί με το ταίρι σου τις ιδανικές λύσεις. Αν δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένεις. Ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις, θα σου ομολογήσει τον έρωτα του…

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, σήμερα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί η όψη της ημέρας σου δίνει τόσο μεγάλη γοητεία, που μπορεί να κατακτήσει όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου και ίσως ένα δώρο ή μία έκπληξη να αναθερμάνει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Να επιδείξεις θετική στάση και να μην είσαι καχύποπτος. Εσύ που είσαι μόνος σου, κάνε τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, όσο κι αν κάτι τέτοιο σου είναι βαρετό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, τα πράγματα είναι απλά, με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί κάθε ερωτική στιγμή με τον σύντροφό σου. Βάλε κι εσύ τα δυνατά σου για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σου. Ειδικά αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, η περίοδος αυτή σου κλείνει πονηρά το μάτι και οφείλεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με τον σύντροφό σου και κοινούς φίλους, ενώ αν είσαι μόνος σου, η ημέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα ειλικρινή σου αισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στη σχέση σου θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη και ερωτική ημέρα, φίλε Υδροχόε, και θα μπορέσεις σήμερα να πεις πολλά από όσα έχεις μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν. Να ξέρεις πως θα βρεις την κατανόηση του συντρόφου σου. Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες και πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο που τώρα τελευταία έχεις γνωρίσει.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα μην φορτώνεις τη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, με όλα όσα σε απασχολούν, γιατί θα δημιουργήσεις ένα πολύ βαρύ κλίμα, που δεν θα σου κάνει καλό. Προτίμησε να λύσεις τα προβλήματά σου και όχι να τα μεταφέρεις στον σύντροφό σου. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα έχετε την εύνοια των πλανητών, πράγμα που σημαίνει… κάντε την κίνησή σας δυναμικά και δεν θα χάσετε!

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/07

Σχετικά άρθρα