Οργή στο Instagram για την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Τι φωτογραφίες ανέβαζε ενώ καιγόταν η Αττική;

Η 22χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει δεκάδες χιλιάδες Έλληνες followers στο Instagram. Δεν σκέφτηκε, όμως, ότι η ανάρτηση μιας φωτογραφίας από τις διακοπές της θα προκαλούσε τόσες πολλές αντιδράσεις

Ειδικότερα, η νεαρή γόνος της οικογένειας Γλύξμπουργκ σκέφτηκε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της για να δείξει πόσο υπέροχα περνάει στις διακοπές της στην Αντίπαρο, ενώ δεκάδες συμπολίτες της ήταν ήδη νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική και πάρα πολλοί εξακολουθούν μέχρι σήμερα να αγνοούνται.

Έτσι, από κάποια παραλία της Αντιπάρου, η Μαρία Ολυμπία, ενημερώνει ότι έχει τα γενέθλιά της. Αλλά αντί για ευχές της στάλθηκαν… αιχμηρά σχόλια, ζητώντας της μάλιστα να σεβαστεί την οδύνη της χώρας και να ποστάρει κάτι σχετικό ή να μην ποστάρει τίποτα.

Birthday Cake

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece) στις

 

I’m the Captain now????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece) στις


Ένας από τους χρήστες γράφει: «Ντροπή σου! Η Ελλάδα καίγεται. Ήδη έχουν πεθάνει 83 άτομα, έχουν χάσει τα σπίτια τους, μικρά παιδιά έχουν καεί στη φωτιά κι εσύ απολαμβάνεις τις γ@μ…. διακοπές σου; Επίσης, στην Ελλάδα δεν υπάρχει βασιλιάς και να ξέρεις ότι οι άνθρωποι λένε Karma is a bitch»

Για την ιστορία, η μητέρα της από το ίδιο μέσο, εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τις οικογένειες των εκλιπόντων.

My thoughts , condolences and prayers go out to the people and families affected by the tragic fires in Athens and it’s surroundings.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) στις

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά άρθρα