Πρωκτικές χάντρες: Τι είναι και πώς θα τις χρησιμοποιήσεις

Μπορεί το τραγούδι να μιλάει για πράσινες, κόκκινες και θαλασσιές χάντρες, όμως οι πρωκτικές χάντρες είναι αυτές που θα πάνε την ενασχόλησή σου με την περιοχή του πρωκτού σου και φυσικά τον οργασμό σου σε άλλο επίπεδο!

Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που θέλουν και ενδιαφέρονται να πειραματιστούν και να… εξερευνήσουν ακόμα περισσότερο τις προοπτικές που τους «ανοίγονται» αναφορικά με τον πρωκτό τους, τότε οι πρωκτικές χάντρες είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο πρωκτός είναι από τις πλέον ερωτογενείς περιοχές του σώματος και ο ερεθισμός του είναι και εύκολος και έντονος παράλληλα. Ειδικά, πριν από πρωκτικό σεξ και τη διείσδυση που αυτό περιλαμβάνει, οι πρωκτικές χάντρες είναι το… εργαλείο εκείνο που θα «ανοίξει» τον δρόμο για τον σύντροφό σου.

Τι είναι;

Πρόκειται για «χορδές», πάνω στις οποίες υπάρχουν μικρές σφαίρες σχεδιασμένες ακριβώς για εισαγωγή στον πρωκτό. Συχνά, η μια «χορδή» περιλαμβάνει χάντρες με διαβαθμισμένα μεγέθη – μικρά στο ένα άκρο, σταδιακά μεγαλύτερα καθώς πλησιάζεις στο άλλο. Το υλικό τους είναι συνήθως σιλικόνη. Υπάρχουν και από πλαστικές, αλλά καλό θα είναι να τις αποφεύγεις γιατί είναι δύσκολο να καθαριστούν σωστά.

Σε αντίθεση με την πρωκτική σφήνα, που είναι σχεδιασμένη να εισέρχεται και να μένει μέσα, οι χάντρες είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να ερεθίζουν το εσωτερικό του σώματος και να μπαινοβγαίνουν από τα οπίσθιά σου. Ειδικότερα, οι χάντρες διεισδύουν μέσω του πρωκτού μία-μία τη φορά και μπορείς να τις βγάζεις με όποια ταχύτητα θέλεις.

Ο ερεθισμός είναι έντονος καθώς υπάρχουν νεύρα στο πρόσθιο τοίχωμα του ορθού, τα οποία μοιράζονται με τον κόλπο, οπότε και οι χάντρες προσφέρουν έντονη σεξουαλική ευχαρίστηση.

Πώς θα τις χρησιμοποιήσεις;

Ξεκινά με τα… βασικά

Εάν δεν έχεις ξαναδοκιμάσει τι πρωκτικές χάντρες, καλό θα είναι να δοκιμάσεις σιγά – σιγά χρησιμοποιώντας για παράδειγμα τα δάχτυλά σου. Όσο συνηθίζεις την αίσθηση δοκίμασε να βάλεις μεγαλύτερα σε όγκο αντικείμενα (προσοχή! Πάντα σε λογικά πλαίσια για να αποφύγεις τυχόν τραυματισμούς), οπότε στη συνέχεια μπορείς να βάλεις τις χάντρες.

Πάρε τον χρόνο σου

Εάν είναι η πρώτη σου φορά μην διστάσεις να… εξερευνήσεις τόσο την περιοχή όσο και τις αντοχές σου.

Βάλε λιπαντικό

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν θα πρέπει να κάνεις… οικονομία στο λιπαντικό, ειδικά από τη στιγμή που είσαι αρχάρια σε τέτοια παιχνίδια. Ο πρωκτός και η περιοχή του δεν έχουν την ιδιότητα της φυσικής λίπανσης, όπως συμβαίνει με τον κόλπο. Οπότε το λιπαντικό θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου. Προσοχή! Προτίμησε ένα λιπαντικό με βάση το λάδι αφού αυτά με βάση τη σιλικόνη μπορεί ν καταστρέψουν τα sex toys σου.

Με το μαλακό

Στη συνέχεια μπορείς να αρχίσεις να εισχωρείς τις χάντρες μια – μια στον πρωκτό σου. Δεν χρειάζεσαι να βιάζεσαι. Θα αρχίσεις να έχεις ένα αίσθημα πληρότητας και μια ξεχωριστή απόλαυση. Σημείωση: Δεν χρειάζεται να βάλεις όλες τις χάντρες μέσα, αλλά όσες εσύ κρίνεις αρκετές.

Χρησιμοποίησέ τις στο σεξ

Μην διστάζεις να ζητήσεις από τον σύντροφό σου να τις βάλετε στο… παιχνίδι, ειδικά αυτό της διείσδυσης. Την ώρα που ο καλός σου εισχωρεί στον κόλπο σου με το πέος του, μπορείς να του ζητήσεις να τις βάλει στην περιοχή του πρωκτού. Ιδανική στάση για αυτόν τον σκοπό, η στάση «στα τέσσερα».

Πώς θα τις διαλέξεις;

Όταν επιλέγεις ένα sex toy, καλό θα είναι να προτιμάς αυτά που είναι φτιαγμένα από υλικά που δεν βλάπτουν το σώμα, δεν είναι δηλαδή τοξικά ή χημικά. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει κυρίως να προτιμάς την σιλικόνη, που έχει την ιδιότητα να «καταστρέφει» τα όποια βακτηρίδια. Επίσης, είναι πολύ εύκολα στην απολύμανσή τους καθώς πριν και μετά από κάθε χρήση ένα σαπούνι και χλιαρό νερό είναι αρκετά.

Βεβαιώσου, επίσης, ότι οι χάντρες σου έχουν μια φουσκωτή βάση ή κάποιο είδος λαβής στο τέλος, για να τις κρατήσεις.

Ποιες να προτιμήσεις;

Και στα sex toys είναι θέμα γούστου τι θα προτιμήσεις. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι καλό θα είναι να ξεκινήσεις, εάν είσαι αρχάρια, με τις χάντρες που έχουν διαφορετικά μεγέθη, πηγαίνοντας από τη μικρότερη στη μεγαλύτερη.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρωκτική σφήνα: Οδηγίες για αρχάριες

Πρωκτικό σεξ: 2 στάσεις για να το κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό!

Σχετικά άρθρα