Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποχωρεί από την περιοδεία για να χωρίσει

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου όπως είναι γνωστό περιμένει το δεύτερο μωρό της. Η ηθοποιός μπορεί να βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως δεν σταματά να εργάζεται.

Όπως είναι γνωστό έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Μόλις χώρισα». Η περιοδεία της παράστασης ξεκινά από σήμερα, όμως η ίδια δεν θα ακολουθήσει τον υπόλοιπο θίασο. Όπως έγινε γνωστό τόσο από την ίδια όσο και από την εταιρεία παραγωγής τη θέση της πρόκειται να πάρει η Γωγώ Μπρέμπου.

«Από Δευτέρα περιοδεία στην Κρήτη 1ος Σταθμός Ηράκλειο. Στη θέση της Πηνελόπης μας που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της θα είναι η Γωγώ Μπρέμπου. Με το καλό Πηνελοπη!!!», σημείωσαν στα social media της «Μέθεξις».

Σε ό,τι αφορά την ίδια την ηθοποιό, έκανε μία συγκινηική ανάρτηση με μία σειρά φωτογραφιών, αναφέροντας:

«Από σήμερα η «Ηλέκτρα» μου, ίσως ο πιο αγαπημένος μου ρόλος μέχρι σήμερα για πολλούς λόγους, αποχωρεί για να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να ετοιμάσει τη φωλίτσα της για να έρθει το νέο μας μωρό… Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους μου σ’αυτό το ταξίδι για την εμπειρία και την εμπιστοσύνη. Καλή συνέχεια «Μόλις χώρισα»…. ο κόσμος χρειάζεται το γέλιο που του δίνεις…».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Από σήμερα η «Ηλέκτρα» μου, ίσως ο πιο αγαπημένος μου ρόλος μέχρι σήμερα για πολλούς λόγους, αποχωρεί για να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να ετοιμάσει τη φωλίτσα της για να έρθει το νέο μας μωρό… Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους μου σ’αυτό το ταξίδι για την εμπειρία και την εμπιστοσύνη. Καλή συνέχεια «Μόλις χώρισα»…. ο κόσμος χρειάζεται το γέλιο που του δίνεις… #molisxwrisa #ontour #theend #timetorest #pregnantsummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Πηγή: peoplegreece.cοm

Σχετικά άρθρα