Παρίσι: Πρώτα την παρενόχλησε και μετά τη χαστούκισε (βίντεο)

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που καταγράφει τη βίαιη αντίδραση ενός άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να παρενοχλήσει μία 22χρονη στους δρόμους του Παρισιού.

Το εν λόγω βίντεο, το οποίο κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος έξω από μία καφετέρια στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, δείχνει μία νεαρή γυναίκα με κόκκινο φόρεμα να περνάει δίπλα από έναν γενειοφόρο άντρα που φορά μαύρη μπλούζα. Αμφότεροι διασχίζουν γρήγορα τον δρόμο.

Ο άντρας φαίνεται να λέει κάτι στη γυναίκα κι εκείνη να του απαντάει, ωστόσο κι οι δυο τους συνεχίζουν να περπατούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο άντρας πιάνει ένα τασάκι από τραπέζι της καφετέριας και το πετάει προς την κατεύθυνση της γυναίκας. Στη συνέχεια προχωράει προς τη μεριά της, και χωρίς καμία προειδοποίηση, της δίνει ένα πολύ δυνατό χαστούκι, με τη γυναίκα να χάνει προς στιγμήν την ισορροπία της.

Άλλοι άνθρωποι από το καφέ επιχειρούν να παρέμβουν, όμως ο άνδρας απομακρύνεται τελικά από το σημείο του συμβάντος, χωρίς καμία συνέπεια.

Η γυναίκα που δέχθηκε το χτύπημα είναι η Μαρί Λαγκέρ, η οποία ανάρτησε το σχετικό βίντεο στο facebook. Όπως έγραψε η Λαγκέρ, την ώρα που αυτή επέστρεφε στο σπίτι της στο βορειοανατολικό Παρίσι, εκείνος πέρασε δίπλα της «κάνοντας ήχους, διατυπώνοντας προσβλητικά σχόλια, σφυρίζοντας ή μιλώντας άσεμνα, με ταπεινωτικό και προσβλητικό τρόπο».

«Τότε εγώ του απάντησα “βούλωσέ το” συνεχίζοντας τον δρόμο μου. Διότι δεν ανέχομαι αυτού του είδους τη συμπεριφορά. Δεν μπορώ να σιωπώ και δεν πρέπει πλέον να σιωπούμε… Αυτό δεν άρεσε σε εκείνον τον άνδρα», συνέχισε η ίδια και συμπλήρωσε ότι εκείνος, αρχικά, της «πέταξε ένα τασάκι», κατόπιν την ακολούθησε, τη «χτύπησε στο πρόσωπο στη μέση του δρόμου, παρουσία δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων».

Η 22χρονη έκανε σχετική ανάρτηση και στο Twitter, σημειώνοντας ότι «επειδή απάντησα στην παρενόχλησή του, ένας άνδρας με χτύπησε στη μέση του δρόμου, παρουσία δεκάδων μαρτύρων. Απαράδεκτο. Τέλος στην παρενόχληση στον δρόμο».

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά άρθρα