Μαντόνα: Φωτογραφίζεται στο νέο σπίτι της στην Πορτογαλία για την ιταλική Vogue

Οι φωτογράφοι Mert & Marcus απαθανατίζουν τη νέα Εδέμ της Μαντόνα στη Λισαβόνα για το τεύχος του Αυγούστου 2018 της Vogue Italia. Αρχικά, το περιοδικό είχε προγραμματίσει να γιορτάσει τα 60α γενέθλια της Madonna με επίκεντρο την καριέρα και τα επιτεύγματά της, δήλωσε ο δημιουργικός διευθυντής της Vogue Italia, Giovanni Bianco στο WWD σε μια αποκλειστική συνέντευξη της ιστοσελίδας.

Ωστόσο το σχέδιο δεν προχώρησε γιατί δεν ταιριάζει καθόλου στη Madonna. “Δεν θέλει να μιλήσει για το παρελθόν” λέει και έτσι το επετειακό τεύχος του περιοδικού είναι αφιέρωμένο στον νέο έρωτα της Μαντόνα, την Πορτογαλία, τα παιδιά της, το πάθος της για τη μουσική και τα άλογα, τα έργα της για φιλανθρωπικούς σκοπούς για το Μαλάουι και τη ζωή στη Λισαβόνα.

On the streets of Alfama in Lisbon! ????????????! Thank you @mertalas @vogueitalia @gb65 #prada #mertandmarcus #portugal ♥️????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις


“Είναι η ιστορία μιας νέας ζωής, η μετακίνηση της στην Πορτογαλία για να βοηθήσει τον γιο της Ντέιβιντ να παίζει ποδόσφαιρο – είναι απίστευτο να σκεφτόμαστε τη Madonna ως μητέρα ενός ποδοσφαιριστή” είπε ο διευθυντής της έκδοσης Emanuele Farneti.

Thank you Mert and Marcus for capturing the beauty and magic that is. Lisbon! ♥️????????! @mertalas @vogueitalia @ysl @gb65 #lisbon #portugal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις


“Είναι μια πολύ προσωπική συνέντευξη, πιο ενδιαφέρουσα από το να κάνεις μια αναδρομική έκθεση του καλλιτέχνη ή μια ιστορία για τα έργα της στην Αφρική τα οποία έχουν ήδη εξερευνηθεί” πρόσθεσε.

“Είναι μια εξαιρετικά σκληρά εργαζόμενη γυναίκα, έχω μάθει πολλά από το πάθος και την αφοσίωσή της”, παρατηρεί ο Bianco. “Σε αυτή τη φωτογράφηση βλέπετε περισσότερα τη μητρική της πλευρά, είναι συναρπαστική με τα παιδιά και τους φίλους της – είναι ένα παράδειγμα”.

In Our Secret Garden………….Welcome to Lisbon ♥️ ????????. thank you Mert and Marcus! @mertalas @vogueitalia @gb65 #magic #fun #family #adventure.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις


Η Madonna ζει στην Πορτογαλία με τέσσερα από τα έξι παιδιά της: τους David Banda, 12 ετών, Mercy James, 12 ετών, και τα δίδυμα Stella και Estere, 5. “Είναι πολύ χαρούμενη και ρομαντική, μπορείτε να το διακρίνεται στις φωτογραφίες όπου μας δείχνει ό, τι αγαπάει περισσότερο”, δήλωσε ο Bianco.

Η φωτογράφηση ονομάζεται “Μόλις μια μέρα από μια ζωή” και η Madonna ποζάρει σε δύο διαθέσιμα εξώφυλλα φορώντας Saint Laurent στο κτήμα Herdade do Peru, το οποίο χρονολογείται από τον 18ο αιώνα και βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Arrábida, περίπου 19 μίλια από τη Λισαβόνα.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα