Η καλοκαιρινή φαντασίωση που «ανάβει» κάθε γυναίκα!

Το καλοκαίρι είναι στα… βαριά του και η ζέστη σε συνδυασμό με τα ημίγυμνα έως γυμνά κορμιά που κυκλοφορούν στην παραλία κάνουν τη λίμπιντο να παίρνει τα πάνω της και το μυαλό να κάνει τα δικά του παιχνίδια!

Οι φαντασιώσεις είναι μέρος της σεξουαλικής μας ζωής στο σύνολό της κάθε εποχή του χρόνου. Όμως, ειδικά για το καλοκαίρι, κάθε γυναίκα έχει μια φαντασίωση την οποία θέλει οπωσδήποτε να κάνει πραγματικότητα!

Ποια είναι;

Η φαντασίωση αυτή δεν είναι άλλη από το σεξ σε ταχύπλοο! Αυτό που εξιτάρει τις γυναίκες είναι ο συνδυασμός ταχύτητας και ερωτικής διάθεσης που αποτελεί εχέγγυο οργασμού και μάλιστα πολλαπλού. Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν είναι λίγες οι γυναίκες εκείνες που ερεθίζονται στην σκέψη ότι κάνουν σεξ μέσα σε ένα ταχύπλοο και μάλιστα την ώρα που αυτό είναι εν κινήσει.

Κι αν σου τύχει;

Επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και στις φετινές σου διακοπές να σου προκύψει να κάνεις σεξ σε ταχύπλοο, δες παρακάτω μερικές βασικές συμβουλές για να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια τέτοια περίπτωση και να φέρεις σε πέρας την… αποστολή σου!

Στα τέσσερα

Η μια και μοναδική στάση που βολεύει για να κάνεις σεξ σε ταχύπλοο είναι η στάση «στα τέσσερα». Το να σου την περιγράψουμε για ακόμα μια φορά θα είναι μάλλον περιττό, αφού αν δεν είσαι από μόνη σου  θα έχεις ήδη γίνει εξπέρ στις στάσεις στο σεξ, κάτι σαν ένα κινητό Κάμα Σούτρα.

Βάλε αντηλιακό

Επειδή το σεξ σε ταχύπλοο σημαίνει ότι θα είσαι αρκετές ώρες κάτω από την ήλιο και η σκίαση δεν είναι και τόσο σίγουρη, φρόντισε να βάλεις αρκετό αντηλιακό για να μην καείς στο σώμα σου.

Φόρα καπέλο

Εκτός από το αντηλιακό φρόντισε να έχεις μαζί σου και ένα καπέλο γιατί εκτός από πολύ σέξι αξεσουάρ μπορεί να σε προστατεύσει από πιθανή ηλίαση.

Μην φας

Φρόντισε πριν μπεις στο ταχύπλοο να μην έχεις φάει βαριά, διότι το κούνημα από τα κύματα μπορεί να σε κάνει να θες να… καταθέσεις στο κατάστρωμα το πρωινό ή μεσημεριανό σου.

Πάντα με προφυλακτικό

Φυσικά και δεν πρέπει να ξεχάσεις τα προφυλακτικά. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα είναι σε έξαρση, ενώ μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη… παραμονεύει πάντα.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα