Αρχική / Ειδικοί / Λουίζα Βογιατζή
louiza_vogiatzi foto

Λουίζα Βογιατζή

Είμαι ψυχολόγος και πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Εργάζομαι ατομικά με ενηλίκους, με ζευγάρια, εφήβους, παιδιά και τους γονείς τους.

Τελείωσα τις σπουδές μου στην Ψυχολογία (1989) στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου της Γερμανίας.

Εκπαιδεύτηκα και ασχολήθηκα με την παιδοκεντρική παιγνιοθεραπεία (Child Centered Play Therapy) και αφού αποφοίτησα δούλεψα ως θεραπεύτρια για παιδιά και εφήβους (Play Therapy) σε Ιδρύματα της Υπηρεσίας Νεότητας της Κάτω Σαξωνίας. Παράλληλα εργαζόμουν ως Επιμελήτρια, υπεύθυνη των Προγραμμάτων Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών, στο Ινστιτούτο Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Αμβούργου.

Εκπαιδεύτηκα στο Ψυχόδραμα κατά Moreno στο Psychodrama Institut Ella Mae Sharon, στο Αμβούργο και την Κολωνία.

Εκπαιδεύτηκα στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση στην Αθήνα, υπαγόμενο στο University of Strathclyde, Glaskow, από όπου έλαβα το Postgraduate Diploma in Person Centered Counseling.

Συμμετείχα σε ψυχοεκπαιδευτικές Ομάδες Γονέων και Ομάδες παιδιών σε Δήμους και σχολεία σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας.

Συνεργάστηκα για πολλά έτη με το περιοδικό Vita ως υπεύθυνη για τα θέματα ψυχολογίας και κατά περιόδους δημοσίευσα άρθρα πάντα σχετικά με την ψυχολογία και σε πολλά άλλα έντυπα και sites.
Συνεργάστηκα σε εθελοντική βάση με το Σωματείο Γονιμότητας Magna Mater.

Εκπαιδεύτηκα στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία Ζεύγους EFT –ίσως την περισσότερο αναγνωρισμένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική σύγχρονη μέθοδο θεραπείας ζεύγους-από το Greek EFT Network (σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ποιότητας Συγκινησιακά Εστιασμένης Θεραπείας ICEEFT).

Το 2015 έλαβα το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας ECP (European Certificate of Psychotherapy).

Από το 2004 εργάζομαι στο ιδιωτικό μου γραφείο θεραπευτικά και συμβουλευτικά .

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Βουτσινά 77-79, Χολαργός
Τηλ 212 100 6953
Κιν. 6972500592
Ιστοσελίδα: www.psyhologos.gr
Email: vogiatzi@psyhologos.gr

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X