provlepseis-25-02

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 01/08

Καλό μήνα σε όλους! Ο μήνας των διακοπών είναι εδώ αλλά μας προειδοποιεί για ανάδρομους πλανήτες που μας φέρνουν αναποδιές αλλά και για την τελευταία καλοκαιρινή Έκλειψη που μας επιφυλάσσει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά και τελειωτικά κλεισίματα κύκλων!

ΚΡΙΟΣ: Η γενναιοδωρία κι η εργατικότητα, Κριέ, είναι από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Σήμερα, θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις. Οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, αφού μπορείς να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία. Θα έχεις τέτοιο δυναμισμό, που φτάνει η κατάλληλη στιγμή να τελειώνεις με πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα και καταστάσεις, που σε κουράζουν και ταλαιπωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, Δίδυμε, κινήσου πάνω σ’ ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Οργάνωσε τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις που θα σου δώσουν χαρά, μαζί με ικανοποίηση, και μη συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση κι οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις κι είναι σίγουρο, ότι για άλλη μια φορά θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, απόφυγε να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σ’ εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρώσεις τις υποχρεώσεις σου και βάλε τα πράγματα σε τάξη, ώστε η επιτυχία να είναι δική σου. Η σημερινή μέρα είναι η κατάλληλη για συζητήσεις με δικά σου άτομα. Δώσε τους πάντως να καταλάβουν που είναι τα όριά σου.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, θα σκεφτείς να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Είσαι άτομο αρκετά υπεύθυνο και βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα, ενώ επιπλέον έχεις θέσει από το παρελθόν γερές βάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, είναι μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις κι αναβολές στις υποθέσεις σου, διαφορετικά δε θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να διακρίνεις ξεκάθαρα τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, Ζυγέ, πρέπει είναι αντικείμενο ενδελεχούς σκέψης. Ευτυχώς, από τη φύση σου έχεις μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θ’ αποφύγεις διάφορα προβλήματα. Οι πολλές δραστηριότητες πάντως που έχεις, θα σε αγχώσουν και προβληματίσουν πάρα πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα έρθουν στο προσκήνιο πολλές υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες, οπότε χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη δώσεις αναβολές. Και λόγω ζωδίου, είσαι από τα άτομα που με ό,τι ασχοληθούν, γνωρίζουν επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά στην προσπάθεια για διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Τώρα, που το διάστημα είναι πλανητικά ευνοϊκό, φρόντισε ν’ αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, οι φιλοδοξίες που θα έχεις, θα είναι μεγάλες. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις, που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή της ημέρας: Μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί στο μέλλον να σ’ εκθέσουν. Προχώρα στο δικό σου πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις μια μεγαλύτερη πλανητική εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα θετικά στοιχεία των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις εδώ και πολύ καιρό.

ΙΧΘΥΣ: Η διάθεσή σου σήμερα, Ιχθύ, θα είναι πολύ καλή και θα δεις αρκετές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δε θα σου πάρει πολύ για να τελειώνεις με πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις, που σε ακολουθούν από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, τα οποία θα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 01/08

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X