BORO_AD_970 × 250

Δροσερή Σαλάτα Καπρέζε

Υλικά

  • 2 ντομάτες
  • 250 γρ. μπάλα μοτσαρέλας
  • 5 φύλλα βασιλικού
  • 30 γρ. ελαιόλαδο + 1 κ.γ. έξτρα για το σερβίρισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο

Εκτέλεση

Κόβουμε τις ντομάτες σε στρογγυλές φέτες πάχους 1 εκ.

Κόβουμε τη μπάλα μοτσαρέλας σε στρογγυλές φέτες πάχους 1 εκ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε.

Βάζουμε σε ένα πιάτο εναλλάξ τις φέτες ντομάτας με τις φέτες μοτσαρέλας.

Απλώνουμε τα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε με την κρέμα βαλσάμικο και το ελαιόλαδο.

Πηγή: akispetretzikis.com

Σχετικά άρθρα