5 καλοί λόγοι για να κάνεις one night stand αυτό το καλοκαίρι!

Την ώρα που θα διαβάζεις αυτό το κείμενο κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι ξαπλωμένη σε κάποια παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία και θα σκέφτεσαι το εξής: Να κάνω one night stand ή όχι;

Καλώς ή κακώς το one night stand, ευρύτερα γνωστό κι ως «ξεπέτα» είναι κάτι που όλοι έχουμε συνδυάσει με τις καλοκαιρινές διακοπές και το καλοκαίρι γενικότερα, διάβασε παρακάτω για να δεις τι σου προτείνουν οι ειδικοί εάν κι εφόσον ακόμα βρίσκεσαι σε δίλημμα για το τι να κάνεις.

Οι ειδικοί του σεξ, λοιπόν, το μόνο που έχουν να σου απαντήσουν είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΙ.

Ας δούμε, όμως, μαζί για ποιους 5 λόγους σου συστήνουν να πέσεις στο κρεβάτι με τον άνδρα που σου αρέσει.

Είναι αγχολυτικό

Το σεξ γενικότερα εκτός από την ηδονή που σου προσφέρει και τον πολυπόθητο οργασμό είναι και αγχολυτικό. Σε κάνει να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να ξεχάσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας και να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο θέμα: Την απόλαυσή σου.

Σου φτιάχνει τη διάθεση

Εκτός από το να σε κάνει να ξεχνάς το στρες και το άγχος, το σεξ σου φτιάχνει και τη διάθεση. Χάρη στις ορμόνες που παράγονται κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και όταν φτάνεις σε οργασμό η διάθεσή σου είναι πολύ καλύτερη και θα νιώσεις σίγουρα πιο χαλαρή και ευδιάθετη.

Σε αναζωογονεί

Το σεξ, σύμφωνα με σχετικές έρευνες, είναι σε θέση να σε κάνει να δείχνεις πιο νέα, πιο λαμπερή και πιο φρέσκια, άσχετα εάν όλο το βράδυ δεν θα έχεις κλείσει, εκτός των άλλων, μάτι! Δεν είναι τυχαίο που όποτε έχεις περάσει… καλά την προηγούμενη νύχτα οι φιλενάδες σου μόλις σε δουν θα σου πουν ότι λάμπεις!

Σε αδυνατίζει

Εάν τα περιττά σου κιλά είναι ένας λόγος για τον οποίο ανησυχείς, που δεν θα έπρεπε, σκέψου πολύ σοβαρά την προοπτική του να κάνεις σεξ. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς και σχετικές μετρήσεις που έχουν γίνει, είκοσι λεπτά έντονου σεξ ισοδυναμούν με μισή ώρα διάδρομο στο γυμναστήριο κάνοντας γρήγορο περπάτημα. Μυϊκό και καρδιοαναπνευστικό σύστημά δυναμώνει, οπότε ξανασκέψου το!

Γιατί το θέλεις

Αυτός είναι ο πιο βασικός λόγος για τον οποίο θα πρέπει να κάνεις το one night stand που σκέφτεσαι. Είναι η επιθυμία σου και μπροστά σε αυτή τίποτα άλλο δεν μετράει. Κάνε, λοιπόν, αυτό που θέλεις και κοίτα να περάσεις όσο το δυνατό καλύτερα.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα