Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 02/08

Πρώτες μέρες του Αυγούστου και οι εντάσεις καλά κρατούν με το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ουρανού… Ανατροπές, ρήξεις και άσχημα ξεσπάσματα θα πλήξουν Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι δεν προχωρούν όπως θα ήθελες. Δεν αποθαρρύνεσαι όμως, και ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και θέληση, για να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Σε βεβαιώνω πως με ό,τι καταπιαστείς, θα γνωρίσεις επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επικοινωνία, Ταύρε, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της μέρας. Θα καταφέρεις πάρα πολλά. Οι ιδέες που θα έχεις, είναι αναρίθμητες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο, που φαίνεται να βρίσκεσαι την τελευταία περίοδο. Προσπάθησε πάντως να μην κάνεις κάποια υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις και φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς σε δικά σου άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου, Δίδυμέ μου, να καθυστερήσουν την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου, αφού μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σ’ έχουν στηρίξει κι είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς την βοήθεια που θέλουν να σου δώσουν δικά σου άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από σήμερα, Καρκίνε μου, προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις σωστές αποφάσεις. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και μη φοβάσαι το παραμικρό. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου, θα τα καταφέρεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κυνήγησε αυτά που επιθυμείς και θα δεις ότι στο τέλος τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά.

ΛΕΩΝ: Αυτό το διάστημα, Λέων, θα σε χαρακτηρίσει μια τάση να εξερευνήσεις το εσωτερικό της ψυχής σου, αναζητώντας τις αιτίες που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές κι οι παρασκηνιακές δραστηριότητες, έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου θα σου φέρουν αρκετή ψυχική γαλήνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις αρκετές σκέψεις για ν’ αλλάξεις στη ζωή σου πολλά πράγματα που σε κουράζουν. Με την εντιμότητα και την εξυπνάδα σου θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο και να ηρεμήσεις. Τόλμα να κάνεις όσες αλλαγές απαιτούνται στη ζωή σου, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις σε δικά σου άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος στη ζωή σου, Ζυγέ, και παρουσιάζονται νέες εξελίξεις, μαζί με ευκαιρίες, στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να τις αρπάξεις άμεσα και να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις πολλές δυνατότητες που οφείλεις κάποια στιγμή να αξιοποιήσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, να αναμένεις τις εξελίξεις που θα έρθουν. Προσπάθησε, οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες, αφού έχεις επαρκή εξυπνάδα για ν’ ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε μπορεί να παρουσιαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συμβουλή μου για σήμερα, Τοξότη, είναι να μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μερικές φορές, η τύχη ανατρέπει, χωρίς να το περιμένεις, προσωρινά τα σχέδιά σου, αλλά εσύ δεν πρέπει να εκνευριστείς, αφού, σε βεβαιώνω, ότι όλα θα έρθουν καλύτερα απ’ όσο περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ενδεχόμενο απερίσκεπτων κινήσεων, Αιγόκερέ μου, κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου, πρέπει άμεσα να αποβληθούν και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, ώστε να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βλέπεις τις καταστάσεις, Υδροχόε μου, με το δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να προσεγγίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που από το παρελθόν σε προβληματίζουν. Είσαι σε περίοδο, στην οποία οι πλανήτες σ’ ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, η μέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που μπορεί μέχρι τώρα να σε προβληματίζουν. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις πολύ εύκολα τους στόχους σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα