Rihanna: Η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε σε εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Η τραγουδίστρια της R&B και ποπ μουσικής, Rihanna γράφει ιστορία, καθώς είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Η τραγουδίστρια είναι το κεντρικό πρόσωπο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018 της βρετανικής έκδοσης του Vogue.

Φωτογραφημένη από τον Nick Knight και με τον Edward Enninful, διευθυντή του περιοδικού να έχει επιμεληθεί το styling η Rihanna φορά μία ροζ Prada δημιουργία από τούλι, πορτοκαλί γάντια και μία περίτεχνη σύνθεση από άνθη στο κεφάλι του καλλιτέχνη Makoto Azuma.

εχωρίζουν τα πολύ λεπτά σε στυλ Marlene Dietrich φρύδια και το σκούρο σε απόχρωση βατόμουρου κραγιόν από τη δική της σειρά καλλυντικών, Fenty Beauty.

Για τις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού φωτογραφήθηκε επίσης με floral δημιουργίες, όπως ένα ροζ τζάκετ Alexander McQueen και ένα φόρεμα Noir Kei Ninomiya.

«Πάντα ήξερα ότι έπρεπε να είναι η Rihanna», γράφει ο Enninful στο editorial.

«Ένα ατρόμητο είδωλο της μουσικής βιομηχανίας και επιχειρηματίας, όσον αφορά τον ισχυρό συνδυασμό μόδας και διασημότητας, κανείς δεν τα καταφέρνει καλύτερα. Ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό είναι το στυλ, ή πειραματική η διάθεση, δεν την χάνεις ποτέ στις εικόνες. Είναι πάντα η Rihanna», σημειώνει ο Enninful. «Και υπάρχει ένα μάθημα για όλους μας σε αυτό. Και υπάρχει και ένα μάθημα για τη Vogue σε όλο αυτό, επίσης: Προσλάβετε περισσότερους μαύρους ανθρώπους», αναφέρει.

Το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, το Big Fashion Issue είναι το πιο μεγάλο και πολυτελές της χρονιάς.

 

Ο τραγουδιστής, μουσικός Elton John, οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, κόρες του πρίγκιπα Ανδρέα και της Σάρα Φέργκιουσον και η Βρετανίδα μοντέλο Adwoa Aboah φιλοξενούνται επίσης στο τεύχος.

«Επιτέλους συνεργάστηκα με τον Knight για πρώτη φορά! Μύθος, έγραψε η γεννημένη στο Μπαρμπέιντος ντίβα, στη σελίδα της στο Instagram αναφερόμενη στον δημοφιλή Άγγλο φωτογράφο Knight.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα