Τα πιο στιλάτα εσώρουχα και μαγιό του καλοκαιριού!

Ποια εσώρουχα προτιμούν οι γυναίκες; Ποια μαγιό είναι στη μόδα φέτος ;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που σίγουρα έχεις στο μυαλό σου και θα σου απαντηθούν στο βίντεο που έφτιαξε το boro.gr.

Κάθε γυναίκα θέλει να ανανεώνει τα εσώρουχά της και να κάνει μικρές εκπλήξεις στον σύντροφό της που προσδίδουν ζωντάνια σε μία σχέση. Οι επιλογές μας βέβαια κινούνται πάντα μέσα στη μόδα που δεν παύει να μας γοητεύει.  Οι δαντέλες, τα μπουστάκια, τα ολόσωμα κορμάκια δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα καμιάς γυναίκας. Μπορεί οι παλ αποχρώσεις να βγήκαν στο προσκήνιο μόλις μπήκε το καλοκαίρι αλλά το μαύρο δεν παύει να είναι μία από τις αγαπημένες επιλογές κάθε γυναίκας.

Φυσικά την τιμητική τους έχουν αυτή την περίοδο τα μαγιό. Όσες έχουν ακόμη τις διακοπές μπροστά τους, αλλά και εκείνες που σκοπεύουν να κάνουν μικρές αποδράσεις κοντά στην πόλη μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα μαγιό που κάνουν θραύση φέτος στις παραλίες. Ή και δύο…Τα ολόσωμα έχουν πάρει προβάδισμα.  Κυρίως εκείνα με τα ευφάνταστα κοψίματα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται εκτός μόδας τα brazil μαγιό τα οποία είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά.

Το βίντεο θα σου λύσει κάθε απορία και το πιο πιθανό είναι να σε ωθήσει να… ξεχυθείς στα μαγαζιά!

 

Δείτε το βίντεο εδώ!

 

Σχετικά άρθρα