Βικτόρια Λοπίρεβα: Το δίμετρο, ξανθό μοντέλο είναι ερωμένη του Πούτιν; -Το λίκνισμά της στη Μύκονο, ο γάμος εξπρές και πώς κατάφερε να γίνει …πρέσβειρα

Ο μήνας που ο περισσότερος κόσμος πάει διακοπές ήρθε. Μπορεί ο απλός κόσμος να περιμένει με αγωνία τις δύο εβδομάδες που έχει άδεια για να ξεκουραστεί και να διασκεδάσει όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους διάσημους ή τους αρκετά …ευκατάστατους που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διακοπές τους. Φυσικά το νησί-προορισμός για τους συγκεκριμένους ανθρώπους δεν είναι άλλο από τη Μύκονο.

Όσοι βρίσκονται στο νησί ίσως έχει πάρει το…μάτι τους μία καλλονή, δίμετρη, ξανθιά που μαγνητίζει τα βλέμματα. Ίσως είναι πολλές δεν ξέρουμε… Όμως εμείς μιλάμε για την Βικτόρια Λοπίρεβα η οποία έχει έρθει στη Μύκονο για να περάσει καλά. Το όνομα μπορεί να μην σας θυμίζει κάτι ωστόσο πρόκειται για τη γυναίκα που φημολογείται ότι έχει κερδίσει την καρδιά του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια και …πρέσβειρα

Η Βικτόρια Λοπίρεβα έγινε γνωστή όταν κέρδισε τον τίτλο της Μις Ρωσία 2003. Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ξεκίνησε το 1999 όταν κέρδισε το βραβείο του μονέλου του Ντον ενώ δύο χρόνια αργότερα κέρδισε και το Βραβείο Ομορφιάς Ροστόφ. Πολλά ήταν τα περιοδικά που φιλοξένησαν φωτογραφίες της . Μερικά από αυτά το Cosmopolitan, στο Hello! και το OK!. Φυσικά όταν πήρε τον τίτλο της Μις το 2003 όλες οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα. Η Βικτόρια Λοπίρεβα ωστόσο δεν ήθελε απλά να είναι ένα μοντέλο, όπως όλα δείχνουν, αφού το 2006 μετακόμισε στη Μόσχα για να κάνει το ντεμπούτο της στην Κεντρική Τηλεόραση. Οι εκπομπές που εμφανίστηκε ήταν ποικίλης ύλης αφού παρουσίασε εκπομπές σχετικές με αθλητισμό, μόδα αλλά και ριάλιτι.

Από το 2007, η Λοπίρεβα, έχει ξεκινήσει να ασχολείται και με το ποδόσφαιρο, όταν εργάστηκε ως συμπαρουσιάστρια του Γκέοργκι Χερντάτσεφ, στην εκπομπή Football Night. Η Βικτόρια Λοπίρεβα μάλιστα είναι η πρώτη γυναίκα που υπήρξε παρουσιάστρια σε αθλητική εκπομπή στη Ρωσία. Στις 3 Ιουλίου του 2015, η Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας, στην ετήσια γιορτή βραβείων της, βράβευσε και τη Λοπίρεβα, ως Καλύτερη στην Προώθηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι η σχέση της Βικτόριας Λοπίρεβα με τον αθλητισμό δεν ήταν μόνο τα παραπάνω αφού στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο επιθετικό Φίοντορ Σμόλοφ.
Φέτος ωστόσο τράβηξε όλα τα αντρικά βλέμματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ήταν πρέσβειρα του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας. Σε πολλούς έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη επιλογή και έτσι ξεκίνησαν οι φήμες για τη σχέση της με τον Ρώσο πρόεδρο.

Είναι η ερωμένη του Πούτιν;

Στα ερωτηματικά που γέννησε η επιλογή της ως πρέσβειρα του Μουντιάλ στη Ρωσία ήρθε να προστεθεί η… ένθερμη υποστήριξη της ξανθιάς καλλονής προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Την ημέρα των εκλογών στη Ρωσία η Βικτόρια Λοπίρεβα παρότρυνε τους συμπατριώτες της να σπεύσουν στις κάλπες και να επανεκλέξουν τον υπάρχον πρόεδρο. Μάλιστα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που ήθελαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν νικητή δεν παρέλειψε να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μήνυμα που έλεγε, λίγο ως πολύ, ότι τώρα μπορεί να… κοιμάται ήσυχη για τα επόμενα 6 χρόνια. Αυτό πυροδότησε τα σενάρια που έλεγαν ότι η Βικτόρια Λοπίρεβα κάθε άλλο παρά …κοιμόταν τα βράδια γιατί τα περνούσε με τον …αγαπημένο της πρόεδρο.

Φυσικά τίποτα από αυτά δεν έχει αποδειχτεί. Δεν ξέρουμε αν η Βικτόρια Λοπίρεβα έχει κερδίσει την καρδιά του Βλαντιμίρ Πούτιν όμως σίγουρα έχει τραβήξει την προσοχή στους Ρώσους. Ο αντρικός πληθυσμός παραληρεί με κάθε της ανάρτηση πράγμα που φαίνεται από τους 1,8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Δεν της έλειψαν οι σπουδές και η καλλιέργεια

Η Βικτόρια Λοπίρεβα δεν ήταν από τα κορίτσια που ονειρεύονταν να γίνει μοντέλο. Ίσα ίσα κατά την εφηβεία της είχε απορρίψει πολλές προτάσεις σχετικές με τον χώρο. Προτεραιότητα για εκείνην ήταν τα μαθήματά της. Μάλιστα παρά τη νίκη της σε διάφορους τοπικούς διαγωνισμούς επέλεξε να σπουδάσει παράλληλα με το μόντελινγκ. Όντας μαθήτρια παρακολουθούσε μαθήματα μουσικής αλλά και ξένων γλωσσών. Αργότερα σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Ροστόφ και πήρε το πτυχίο της στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Η οικογένεια της την εξόπλισε με την αγάπη για το διάβασμα και τη ζωγραφική. Όπως η ίδια περιγράφει στο βιογραφικό της η μητέρα της υπήρξε δημοσιογράφος και μοντέλο ενώ ο πατέρας της καλλιτέχνης.

Ο γάμος εξπρές με τον ποδοσφαιριστή Φίοντορ Σμόλοφ

Η Βικτόρια Λοπίρεβα είναι 34 χρονών και έχει στο βιογράφικό της και έναν γάμο εξπρές με τον ρώσο ποδοσφαιριστή Φίοντορ Σμόλοφ. Ο έρωτάς τους ξεκίνησε το 2012 και μόλις σε έναν χρόνο πήραν την απόφαση να παντρευτούν. Ίσως αποδείχτηκε βιαστική η απόφασή τους αφού το 2015, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους θα υπέγραφαν και το διαζύγιο.

Όπως εξομολογήθηκε η πεθερά της Βικτόριας δεν ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί μεταξύ τους ωστόσο πιστεύει ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο η απόσταση. Μάλιστα υποστήριξε ότι ο γιος της αγαπούσε πολύ το εκθαμβωτικό μοντέλο και ο χωρισμός ήταν πολύ δύσκολος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν ο πρώην άντρας της Λοπίρεβα αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του επέλεξε και πάλι να κάνει σχέση με …μοντέλο.

Special thanks to my adorable @zuhairmuradprivate for the amazing couture dress for my Bday ???? @zuhairmuradofficial ❤️????????V

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ambassador Of FIFA WC 2018????????⚽️ (@lopyrevavika) στις

Η Βικτόρια Λοπίρεβα όλο τον χρόνο ανεβάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια της τα οποία είναι πολλά… Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι φωτογραφίες της από τις επισκέψεις της στην χώρα μας στις οποίες δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παραμονή της. Το βίντεο με τα λικνίσματά της στη Μύκονο με το οποίο καλημέρισε την περασμένη Δευτέρα τους ακόλουθούς της δείχνει ότι διασκεδάζει και με το παραπάνω… Τόσο που μπορεί ο πρόεδρος της Ρωσίας να αποφασίσει να περάσει μία βόλτα από τη Μύκονο.

Σχετικά άρθρα