Συλλαλητήρια στην Κρήτη

Μαζικά, οργανωμένα και πιο δυναμικά από ποτέ, καλούν Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και φορείς τους πολίτες να συμμετάσχουν στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση και στο συλλαλητήριο που έχει ξεκινήσει ήδη από τη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο των πολλαπλών αντιδράσεων, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες μετά τις 7.30 στην πλατεία Ελευθερίας, από εκπροσώπους φορέων, εργαζομένων και το Εργατικό Κέντρο. Φορείς κι εργαζόμενοι αντέδρασαν μαζικά και δυναμικά στην επιχειρούμενη προσπάθεια για την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο φέρνει διαθεσιμότητες χιλιάδων υπαλλήλων.

Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί και στο Δημαρχείο από το ΠΑΜΕ.

Λασίθι

Στην πλατεία Αγίου Νικολάου πραγματοποιείται από τις 10.00 το πρωί η απεργιακή συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο, που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου. Μία ώρα αργότερα, στο ίδιο σημείο θα γίνει αντίστοιχη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Εκπαιδευτικοί

Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν και στη σημερινή πανελλαδική κινητοποίηση, κλιμακώνοντας με αυτό τον τρόπο τις αντιδράσεις τους.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, νωρίς το πρωί και στις 19.00 το απόγευμα στη γενική συνέλευση του συλλόγου δασκάλων “Δ.Θεοτοκόπουλος

Σχετικά άρθρα