Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν και Μαργκό Ρόμπι πρωταγωνιστούν σε ταινία για το #Metoo

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες στην εποχή του κινήματος #MeToo είναι η ιστορία των γυναικών που εργάζονται στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Fox News, οι οποίες έφεραν στο φως της δημοσιότητας σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστησαν στο εργασιακό περιβάλλον του δικτύου.

Πριν από μερικούς μήνες, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Σαρλίζ Θερόν θα υποδυθεί την πρώην παρουσιάστρια του Fox News, Megyn Kelly. Τώρα, το ABC News αποκαλύπτει ότι η Νικόλ Κίντμαν και η Μαργκό Ρόμπι είναι αυτές που θα συμπληρώσουν το καστ της ταινίας.

Η Kidman βρισκόταν σε συζητήσεις για να υποδυθεί την πρώην εκφωνήτρια του Fox, Gretchen Carlson, ενώ η Robbie μια παραγωγό. Η Carlson ήταν η δημοσιογράφος που διατύπωσε τις πρώτες δημόσιες καταγγελίες σε βάρος του Roger Ailes, ιδρυτή, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Fox News, τον Ιούλιο του 2016. Αργότερα, η Kelly αποκάλυψε ότι ο Ailes την παρενόχλησε σεξουαλικά. Εκτός από τον Ailes και ο παρουσιαστής Bill O’Reilly κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες συναδέρφους του.

Το πρότζεκτ δεν έχει ακόμα κάποιον επίσημο τίτλο. Όσον αφορά το θέμα, μια πηγή από την παραγωγή της ταινίας δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα γκρουπ γυναικών που έρχεται αντιμέτωπο με την τοξική ανδρική κουλτούρα στα γραφεία του Fox και να ”ξεσκεπάσουν” τον επικεφαλής».

Πηγή: huffingtonpost.gr


Σχετικά άρθρα