Τα ξαναέφτιαξα με τον πρώην μου και ο κολλητός μου σταμάτησε να μου μιλά. Μήπως δε με βλέπει μόνο φιλικά;

Φέτος τελείωσα την 3η Λυκείου. Βρίσκομαι στην ίδια τάξη και σε κοινή παρέα με ένα παιδί 3 χρόνια περίπου. Κάναμε αρκετή παρέα,δεν μπορούσα να τον δω αλλιώς νομίζω και αυτός. Είχε υπάρξει ένα θέμα και όλο το καλοκαίρι δεν μιλούσαμε.

Τα βρήκαμε,αρχίσαμε να μιλάμε πολύ και δεν ήταν απλά στο φιλικό τουλάχιστον όπως τα έβλεπα εγώ. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον και από τις 2 πλευρές.

Μιλάμε ασταμάτητα και για πολλά θέματα, δεν είχε κάνει καμιά όμως κίνηση. Τα βρήκα με τον πρώην μου, σταματήσαμε να μιλάμε. Τώρα μιλάμε αλλά καμιά σχέση με το πώς μιλούσαμε παλιά. Φαίνεται ότι είμαστε περισσότερο στο τυπικό και στα φιλικά.

Στο ερώτημά σας απάντησε η Μίνα Κάνταρου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια

Μπορεί όντως να υπήρχε κάτι πριν αλλά για κάποιο λόγο δεν έγινε κάτι παραπάνω. Δίσταζε ο ένας και ο άλλος να προχωρήσει. Λογικό είναι να παγώνει μια φιλία όπου υπήρχαν παραπάνω συναισθήματα μετά από επανασύνδεση με τον πρώην σου. Συμβαίνει.
Μπορεί να μη νιώθει τόσο άνετα επειδή είσαι σε σχέση. Μπορείς να του μιλήσεις για αυτό εάν θέλεις. Να δεις τι έχει αλλάξει, π;vς νιώθει για σένα, μήπως και καταφέρεις να γεφυρώσεις πάλι τη σχέση σου μαζί του εάν αυτό επιθυμείς.

Σχετικά άρθρα