Ποια πριγκίπισσα παντρεύτηκε ξιπόλιτη;

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η πριγκίπισσα του Μπαλί, Lindy Klim. Μετά από δύο χρόνια σχέσης η όμορφη κοπέλα και ο Βρετανός κτηματομεσίτης Adam Ellis ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με τον λαμπερό γάμο να τελείται στην Τοσκάνη παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της, η πριγκίπισσα του Μπαλί επέλεξε μία ρομαντική εντυπωσιακή τούλινη λευκή δημιουργία με αβυσσαλέο ντεκολτέ. Το νυφικό φέρει την υπογραφή του Αυστραλού σχεδιαστή Toni Matičevski ενώ η νύφη ήταν ξυπόλητη! Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο σχεδιαστής συζήτησε με τη νύφη τις λεπτομέρειες του σχεδίου και το ολοκλήρωσε μέσα σε μόλις μια μέρα.

Τη Lindy συνόδευσαν στον γάμο της η 6χρονη κόρη της -από τον πρώτο της γάμο- Frankie, ενώ τα άλλα της τρία παιδιά περίμεναν με τον σύντροφό της Adam στον βωμό.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούνιο του 2016 και αρραβωνιάστηκε τον Οκτώβριο του 2018. Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Goldie, το 2017. Να θυμίσουμε πάλι πως η πριγκίπισσα του Μπαλί έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Michael Klim.

Δείτε τώρα φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο!

We had such an incredible night with friends and family. Thank you for making it such a magical memory. Thank you @toni_maticevski for my stunning dress! Love you so much ???? ???? @lisapoggi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LINDY RAMA-ELLIS (@lindyklim) στις


Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα