Οι πιο… επικίνδυνες στάσεις στο σεξ για τη γυναίκα!

Κακά τα ψέματα το σεξ είναι μια πολύ ευχάριστη δραστηριότητα, την οποία εφόσον έχεις τη δυνατότητα σίγουρα εξασκείς κάθε μέρα.

Εκτός, όμως, από σεξουαλική διάθεση και ανεβασμένη λίμπιντο το σεξ θέλει και καλή φυσικά κατάσταση, αλλά και προσοχή ώστε να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους ειδικούς αλλά και με σχετικές μαρτυρίες δύο είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις για  τη γυναίκα στο πλαίσιο των οποίων κινδυνεύει να πάθει κάποιο ατύχημα.

Ας δούμε, όμως, μαζί ποιες είναι αυτές:

Το «κερί»

Μπορεί να είναι από τις στάσεις που χαρίζουν βαθιά διείσδυση και έντονη απόλαυση τόσο σε σένα όσο και στον παρτενέρ σου, όμως η συγκεκριμένη στάση βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πλέον επικίνδυνες στάσεις στο σεξ. Κι αυτό, γιατί λόγω του ότι στηρίζεσαι κυρίως στον αυχένα σου είναι πολύ πιθανό να πάθεις κάποια κάκωση ή ακόμα και κάταγμα.

Το «ανάποδο 69»

Στη συγκεκριμένη στάση μπορεί η ηδονή να είναι μεγάλη και για τους δυο σας, καθώς κάνετε στοματικό σεξ ο ένας στον άλλο, όμως το γεγονός ότι ο καλός σου σε κρατάει για αρκετή ώρα όρθια και μάλιστα ανάποδα είναι από μόνο του επικίνδυνο. Ο κίνδυνος να κουραστεί και να σκάσεις με το κεφάλι στο πάτωμα είναι πολύ πιθανός. Διάσειση, ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι στο… μενού των πιθανών συνεπειών.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα