Αυνανισμός συντρόφου: 6 λάθη που ΔΕΝ θέλει να κάνεις!

Από τις πιο φυσιολογικές σεξουαλικές δραστηριότητες είναι ο αυνανισμός. Είτε πρόκειται για γυναίκα είτε για άνδρα οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο αυνανισμός έχει ευεργετικές επιδράσεις τόσο στη σωματική όσο και την ψυχική τους υγεία.

Μια πράξη που εντείνει την οικειότητα και το συναίσθημα μεταξύ των συντρόφων και άκρως ερεθιστικό παράλληλα, είναι το να αυνανίζετε ο ένας τον άλλο. Με άλλα λόγια, η διαδικασία του να προσφέρεις τη λεγόμενη χειρανακούφιση στον καλό σου.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, αλλά και σύμφωνα με μαρτυρίες όλες οι γυναίκες κάνουν κάποια βασικά λάθη όταν προσπαθούν να αυνανίσουν τον καλό τους, άσχετα με το επίπεδο της εμπειρίας τους.

Δεν βγάζεις τα δαχτυλίδια

Εάν συνηθίζεις να φορτώνεις τα χέρια σου με δαχτυλίδια αλλά και να φοράς βραχιόλια στα χέρια σου, καλό θα είναι να τα αφαιρέσεις για τον αυνανισμό του συντρόφου σου. Τόσο η αίσθησή τους πάνω στο πέος, όσο και το… κουδούνισμά που θα κάνουν κατά την κίνηση του χεριού σου είναι πιθανό να χαλάσουν τη διάθεση και των δυο σας.

Πας πολύ γρήγορα

Φυσικά και δεν πρέπει να πας με τον ίδιο ρυθμό από το ξεκίνημα της χειρανακούφισης. Ξεκίνα αργά με σταθερές κινήσεις και στη συνέχεια, ανάλογα με τις αντιδράσεις του παρτενέρ σου μπορείς να αυξήσεις ή να μειώσεις την ταχύτητά σου.

Αγνοείς τους όρχεις

Για να είναι ολοκληρωμένος ο αυνανισμός που θα προσφέρεις στον καλό σου σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγνοήσεις τους όρχεις του. Καθώς θα «παίζεις» με το μόριο σου, διάθεσε το ένα σου χέρι για να χαϊδέψει ή να τρίψει ελαφρά τους όρχεις του. Με τον τρόπο αυτό ο οργασμός του θα είναι ακόμα πιο έντονος.

Επικεντρώνεσαι στη βάλανο

Σίγουρα η βάλανος είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του πέους και μπορείς να ασχοληθείς με αυτή. Όμως, δεν πρέπει να επικεντρώνεσαι εκεί και να ξεχνάς τον υπόλοιπο «κορμό» του πέους. Από τη βάση μέχρι τη βάλανο, λοιπόν, έχεις αρκετούς πόντους για να ασχοληθείς.

Σφίγγεις πολύ

Για κάποιον λόγο, οι περισσότερες γυναίκες έχουν την τάση να κλείνουν το πέος στο χέρι τους σαν να είναι μια μέγγενη ή διαγωνισμός σφιξίματος. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι. Στον αυνανισμό η λαβή που θα κάνεις στο πέος πρέπει να είναι σταθερή, ώστε το πέος να μην γλιστράει από το χέρι σου κατά την παλίνδρομη κίνηση, αλλά και όσο δυνατή πρέπει για να υπάρξει η επιθυμητή τριβή.

Ξεχνάς το λιπαντικό

Το χέρι σου δεν έχει κάποια φυσική λίπανση, οπότε καλό θα είναι πριν ξεκινήσεις τον αυνανισμό του καλού σου να βάλεις μια καλή ποσότητα λιπαντικού στην χούφτα σου. Με τον τρόπο αυτό η κίνηση του χεριού θα είναι απολαυστική και όχι επίπονη για τον σύντροφό σου. Προσοχή! Εάν έχεις δει σε αισθησιακές ταινίες να χρησιμοποιούν το σάλιο τους για να το κάνουν, ξέχνα το! Σύμφωνα με τους ειδικούς το σάλιο στεγνώνει γρήγορά και δεν παρέχει κανενός είδους λίπανση.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από gurl.com

Σχετικά άρθρα