Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Αμερική για να δει τον πατέρα της

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πατέρας της θα έχουν μυστική συνάντηση στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη αυτού του μήνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η οποία επικαλείται τους ισχυρισμούς φίλων της Μέγκαν, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι θα πετάξει μόνη της και κάτω από άκρα μυστικότητα στην πατρίδα της για να δει τον αποξενωμένο πατέρα της.

Ο 74χρονος Τόμας Μαρκλ είναι πολύ ενθουσιασμένος με τα ευχάριστα νέα και οι πληροφορίες λένε για δύο μέρες θα αφιερώσει όλο του τον χρόνο στην κόρη του. Οι δύο τους θα συναντηθούν για πρώτη φορά σχεδόν τρεις μήνες μετά το γάμο του Χάρι και της Μέγκαν. Η δούκισσα του Σάσεξ λέει πως θέλει να τον επισκεφτεί γιατί φοβάται για την υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τόμας Μαρκλ υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από την πώληση φωτογραφιών σε παπαράτσι. Φίλοι της Μέγκαν δήλωσαν ότι η επανένωση θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος μιας καταστροφικής ρήξης στην οικογένεια Μαρκλ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, άνθρωπος από το περιβάλλον της Μέγκαν ισχυρίστηκε ότι είναι «βαθιά πληγωμένη» από ό, τι συνέβη με τον πατέρα της και χαρακτηρίζει την κατάσταση απελπιστική. Ο Μάρκλ έχει επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί που η κόρη του τον έχει αποξενώσει και υποσχέθηκε ότι θα σταματήσει να μιλάει στον Τύπο μόνο όταν τα ξαναβρεί μαζί της.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα