Νίκος Κοκλώνης: Με ποιους celebrities γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Mr Travel (φωτός και βίντεο)

Το περασμένο Σάββατο, ο Νίκος Κοκλώνης γιόρτασε τα γενέθλιά του στη Μύκονο και πλήθος καλεσμένων ήταν κοντά του για να του ευχηθούν. Ο παρουσιαστής του Celebrity Travel γιόρτασε με πολύ καλούς του φίλους τα γενέθλιά του.

Ο παρουσιαστής ταξίδεψε μαζί με όλους τους φίλους του για Μύκονο την Παρασκευή όπου βγήκαν στο 4711 που τραγουδά ο Διονύσης Σχοινάς.

Την επόμενη μέρα το μεσημέρι επισκέφθηκαν το Jackie O στην παραλία Super Paradise και έφαγαν στο εστιατόριο. Το παρών έδωσαν όλοι του οι φίλοι όπως ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Άννα Βίσση, ο Λάκης Γαβαλάς, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Πηγή Δεβετζή, ο Κώστας Καπετανίδης, η Χριστίνα Παππά, η Βάλια Πετρίδη, η Χριστίνα Δημητρέλου και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Οι φωτογραφίες στα social media δεν σταμάτησαν λεπτό και οι αναρτήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Το μόνο ευτράπελο της του πάρτι είναι πως άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο του Κώστα Καπετανίδη, με αποτέλεσμα να τρέχει μέχρι το πρωί στην αστυνομία της Μυκόνου.

Παρόλα αυτά το πάρτι δεν σταμάτησε εκεί! Την Κυριακή όλοι μαζί πήγαν για μπάνιο με σκάφος στα Ρήνεια και αφού γύρισαν στην χώρα της Μυκόνου για φαγητό, οι περισσότεροι καλεσμένοι αποχώρησαν για Αθήνα.

Όσοι έμειναν στο νησί των ανέμων (Τρύφωνας Σαμαράς, Ηλίας Μιχαλόλιας, Χάρης και Πηγή Δεβετζή) συνέχισαν για ποτό στη Μύκονο, όπου διασκέδασαν μέχρι το πρωί με την Αμαρυλλίς!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και η… ταξιδιάρικη τούρτα του Νίκου Κοκλώνη που έκλεψε την παράσταση.

Δείτε τις φωτογραφίες.

Ε ναί σήμερα λοιπόν γενέθλια , έγινα επισήμως 23!(35 ) ???????????? #γεννεθλια #birthdayboy #greece????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις

Καλοκαίρι σημαίνει Ελλάδα ! Κάλες διακοπές σε όλους #διακοπες2018 #ελλάς #Ελλαδα #ρηνεια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα